0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

9 сватбени визии от света на модата

Винаги звучи интригуващо да надникнем зад кулисите на големите модни дизайнери, особено, когато става въпрос за булчински рокли. Благодарение обаче на нашествието на социалните мрежи, пикантната информация относно предстоящите тенденции за булчински рокли, е много по-достъпна. Това, което прикова погледите на модните критици е, че се задава вълна от булчински рокли, към които има няколко детайли за добавяне и сваляне. В това число се включват ръкави, шлейфове и поли.

Откроили сме 9 сватбени визии, които определено си струва да бъдат разгледани!

Всичко започна с надпреварата между дизайнерите да познаят какъв ще бъде моделът сватбена рокля на Мегън Маркъл. Повечето пуснаха колекции, не отговарящи на нейната рокля, но пък се създадоха уникални модели, обсипани с дантела. Интересно е, че сред цялата суматоха бяха създадени и булчински рокли, които повечето дами не биха определили като такива. Тези визии определена са за нетрадиционалистките. Най-голямата хитринка от модния подиум е да се добавят и махат детайли от самите булчински рокли. Нямаше как да не се обърне внимание и на цветните модели, както и на комфортната визия с гащеризон. За любителките на класическите принцески  булчински рокли, има добра новина – тя за това е класика, никога не остарява! Вижте снимките, за да се запознаете с всички 9 визии.

булчински роклибулчински роклибулчинска роклябулчинска роклябулчинска роклябулчинска роклябулчинска роклябулчинска роклябулчинска рокля
Снимки: Pinterest; Vogue


Пожелаваме Ви да се видите на Вашия сватбен ден като булката, която сте си мечтали да бъдете!

Публикувана на: 07/07/2018


X