0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Аксесоар за сватбена прическа според формата на лицето

Планирането на мечтаната сватбена визия предизвиква голямо вълнение у всяка булка. Представете си, че сте на финалната права и почти всичко е уточнено – от булчинската рокля през обувките, чак до перфектната сватбена прическа. Може би се досещате какво липсва, а именно един прекрасен аксесоар за тази прическа, който да бъде идеалният завършек на Вашия вид. В случай, че в момента издирвате точния аксесоар за коса, но пък нямате представа от къде да започнете, следващите редове са за Вас.

За да може да сте с най-подходящия аксесоар за коса за Вас, тогава ще е нужно да го съобразите с Вашите лични черти на лицето.

Овална форма

Характеристиката на овалното лице е следната: по-издължено, отколкото широко и с челюст, по-тясна от скулите. Формата е една от най-популярните и за щастие, се определя и като най-симетричната. Затова почти всеки аксесоар сватбена прическа за коса ще седи чудесно.

сватбена прическа
Снимкa: Pinterest

Сърцевидна форма

Ако имате широко чело и тясна брадичка, тогава Вие сте с форма „сърце“. За да пасне на тази структура на лице, се изисква Вашият сватбен аксесоар да привлече вниманието Снимки: PinterestСнимки: PinterestСнимка: Pinterestкъм очите и скулите.

сватбена прическа
Снимка: Pinterest
 

Кръгла форма

Чертите на този тип лице са прости: закръглени брадичка и чело. Целта в този случай е да се създаде илюзия за по-стеснена форма. Този ефект за сватбена прическа може да бъде постигнат чрез поставянето на красива и бляскава диадема.

сватбена прическа
Снимка: Pinterest
 

Издължена форма

Жените с тази форма са с видимо по-голяма дължина, отколкото широчина на лицето. Стремежът тук е да се придаде малко обем в областта на бузите, например чрез поставянето на прелестен аксесоар за коса около страничните букли.

сватбена прическа
Снимка: Pinterest


Квадратна форма

Дамите с този тип лице са с широко чело и силно изразена челюст. Фокусът е желателно да пада върху долната половина на лицето. Трикът е да се заложи на аксесоар за коса, който да бъде по-мащабен и да обхваща и малко от бретона.

сватбена прическа
Снимка: Pinterest
 

Триъгълна форма

Описанието за триъгълна форма на лице е: тясно чело и широка челюст. Решението за Вас е в баланса, като се постигне ефект на по-широка горна част и по-стеснена брадичка. Най-добре ще бъде да изберете сватбена прическа вплетени от едната страна на лицето нежни бижута за коса. 

сватбена прическа
Снимка: Pinterest


Пожелаваме Ви да заблестите на Вашата сватба с най-красивия сватбен аксесоар!


Публикувана на: 06/07/2018


X