0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Годежни пръстени – тенденции за 2018/2019 г.

Много често при избирането на годежни пръстени се прекарват часове в обикаляне по магазини или разлистване на каталози. Дори и мъжът да познава изключително добре любимата си, все пак може и да се поколебае на какво точно да се спре. Затова много дами, които предусещат, че момента на решителната стъпка е наближил, по деликатен начин споделят какво биха харесали. Ако Вие сте разглеждали годежни пръстени, но все още нищо не Ви е впечатлило, следващите редове са за Вас.

За предстоящия сезон есен/зима, дизайнерите на годежни пръстени категорично поемат по две коренно различни пътеки. Кои са те?

Мащабни бижута


Преплитането на няколко елемента, с цел създаване на ново поколение годежни пръстени, е последната мания на дизайнерите на бижута. Големите имена залагат на нестандартни комбинации и крайният резултат е едно изящно творение на изкуството. Както може би се досещате, има много блясък, което допринася за усещането за величественост. Смело се използват и диаманти в различни краски. Много от моделите годежни пръстени изглеждат сякаш са бутикови, защото те определено не приличат на бижута за масовия пазар. За любителките на комбинацията от злато и сребро, има колекции годежни пръстени, които са отражение на перфектната симбиоза.

годежни пръстенигодежни пръстенигодежни пръстенигодежни пръстени
годежни пръстени
Снимки: Vogue; Pinterest


Минималистична красота

В света на прелестните годежни пръстени има едно специално отделено място, което е запазено за минималистичното изкуство. Характерната визия за този тип семпли, но елегантни бижута, се изменя леко с настъпването на предстоящия сезон за 2018-2019г. Дизайнерите запазват основния стил, но се заиграват с количеството бляскави детайли, както и с размерите. Резултатите са впечатляващи – представете си едни толкова крехки, но изпипани до най-малкия акцент, минималистични годежни пръстени. Сред тях има и такива с по-раздвижени визии с геометрични елементи. Ако сте от дамите, които обичат съчетанията от няколко елемента в различна големина и форма, това също се предлага, дори за минималистични годежни пръстени.

годежни пръстенигодежни пръстенигодежни пръстенигодежни пръстенигодежни пръстени
Снимки: Pinterest


Пожелаваме Ви да откриете перфектния годежен пръстен, който ще отразява Вашата уникална натура!

Публикувана на: 05/07/2018


X