0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Съвети за лятна сватба и променливо време

Представете си Вашата перфектно планирана сватба, състояща се през най-предпочитания сезон за този тип тържества, а именно лятото. Локацията е външна, има голяма градина и приказна сватбена украса и най-важното – Вие сте с любимия човек и изглеждате прекрасно. Какво би могло да се обърка? Дошъл е нечаканият гост на всяка сватба – дъждът. Макар и той да е най-разпространеният, лятното време е крайно непредвидимо и може да Ви изненада и по други неприятни начини.

Подгответе се психически и физически за лятното променливо време с нашите съвети за топ 3 проблемни ситуации.

Проливен дъжд

Може би това е най-разпространеният отговор на една булка, когато я́ попитат какво би развалило мечтаната външна сватба. Но не е нужно един дъжд да доведе до пълен провал на тържеството! Първо трябва да обсъдите с управителя на избрания сватбен ресторант дали ще може да се осигурят шатри. Не винаги обаче тази услуга е достатъчна. Защо не закупите за Вас и шаферките по един чифт шарени гумени ботуши? Или се подсигурете с голямо количество прозрачни чадъри? Бонус – уникални сватбени снимки.

сватбен ресторантсватбасватба
Снимки: Pinterest

Задух и горещина

Въпреки че повечето булки биха казали, че предпочитат слънце пред дъжд за тяхната сватба, и в този случай има какво да се обърка. Например прецизният Ви сватбен грим да се разтече, заради непоносимата жега и липсата на вятър. В такъв случай на помощ идват ветрилата, които може да осигурите за гостите си на една кокетна масичка. Друго лесно решение е да имате под ръка голямо количество вода, защото гостите на една сватба често забравят да се хидратират. 

сватбена украсасватбена украса
Снимки: Pinterest


Лятна буря 

Този сценарии се определя може би като най-фаталният за една външна сватба, но има какво да се направи, за да се сведе нивото на критичност до минимум. За съжаление, колкото и да не Ви се иска, може да се наложи да се пренесете в закритото помещение на избрания сватбен ресторант. Безопасността е на първо място, а при наличието на мощна лятна буря, не е добра идея да сте под шатрите.

сватба
Снимка: Pinterest

Не забравяйте, че може да си изкарате страхотно, въпреки времевите условия!

Публикувана на: 03/07/2018


X