0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Сватбени идеи

Живи флорални декорации за сватбени торти
Тази година зеленото е на пиедестал и можем да го видим в сватбената декорация, роклите на шаферките, при поканите за гости. Цветът се свързва с природата, възраждането, чистотата. Вижте някои страхотни идеи за сватбени торти, сред които може да откриете своята.
подробна информация
Топ сватбени тенденции в грима 2021
Искате да изглеждате натурално в деня на венчавката или пък да заложите на ярък и запомнящ се сватбен грим? Помислете коя е визията, която ще пасне най-добре на външния вид и избраната булчинска рокля. Подбрали сме различни идеи за сватбен грим, които бихте могли да ползвате за специалния ден. Дали ще следвате последните тенденции или ще се доверите на непреходните идеали за красота, решете сами. Насреща сме, за да Ви вдъхновим!
подробна информация
Гранд Хотел София за Гранд моментите в живота.
Разположен в самия център на София, емблематичният Гранд Хотел София предлага спираща дъха обстановка за Вашия сватбен прием или церемония.
подробна информация
Идеалната булчинска рокля според зодията
Често казваме, че любовта ни е предначертана от звездите, а питаме ли се какво още могат да кажат те? За семейния живот, за сватбата, дори и за роклята, зодиакалните знаци крият в себе си своя личен стил и предпочитания. Ако все още не сте избрали своята булчинска рокля или пък ви е интересно какво ще кажат за нея звездите, продължавайте да четете.
подробна информация
7 невероятни сватбени теми, които ще впечатлят всеки гост
Искате ли необичайна сватбена тема, която подхожда на вас и вашия партньор, но не е направена до смърт? Това е за вас - подгответе се да бъдете вдъхновени!
подробна информация
 Идеален подарък за първата годишнина от сватбата
Измина една година от заветното "Да!"? Страхотно, поздравления!

Вашата първа година в брак е толкова вълнуваща - свиквате да споменавате партньора си като ваш съпруг или съпруга и си спомняте за най-щастливия ден от живота си.  Естествено е, че искате да отпразнувате с перфектен подарък. В края на краищата, трябва да поставите високата лента за бъдещите годишнини!

подробна информация
Оригинални подаръци за гостите на сватба?
Всяка сватба е букет от усмивки, добро настроение и красиви спомени. Въпреки това младоженците търсят още креативни начини да зарадват присъстващите. Затова отделят доста време, обмисляйки какви подаръци за гости да поръчат.
подробна информация
4 безплатни приложения за бърза и лесна сватбена организация
Знаем, че организацията на сватбата може да бъде дълго и стресиращо преживяване. Бюджет, списък с гости, важни дати, бележки, списък със задачи, всичко това изисква силна концентрация и известна доза време. 
подробна информация
Апетитните десерти са важна част от всяка сватба!
Апетитните десерти са важна част от всяка сватба! Колкото и странно да звучи, сладкишите също се влияят от модните тенденции. За да Ви улесним в избора, сме подбрали някои от популярните варианти за сватбени торти. Разгледайте предложенията и изберете подходяща декорация за специалния ден. Уверени сме, че и Вие, както нас, ще се влюбите в някоя от интересните сватбени торти, поместени в този текст.
подробна информация
6 любовни клишета от популярни филми
Ние обичаме всеки един добър сватбен филм толкова, колкото и бъдещата булка. Но трябва да си признаем, че често (ОК, почти винаги) са нереалистични - и благодаря на Бога за това!
подробна информация
Бърз сватбен тест за булки
За да не се чудите обаче дали роклята ви ала Пепеляшка ще е в тон с нежните рози и облеклото на шаферките, първо трябва да си отговорите на един много важен въпрос „Каква булка искам да бъда?”.
подробна информация
Булчински букети - топ тренд за 2021
Голяма палитра от цветове, вариации на размери и много зеленина. Така може да се опишат последните тенденции за булчински букети. Това, което прави впечатление в сравнение с миналогодишни визии, е липсата на пълен ред. Но понякога точно в това се крие чарът. Всяка дама на своята сватба би желала да носи в ръцете си едно красиво произведение на изкуството. 
подробна информация