0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Полезни съвети

Вдъхновение на деня - булчински букети с орхидеи
Цветята са един много важен и красив компонент от всяка сватба. Те допринасят за романтичната атмосфера и допълват по очарователен начин визията на младоженците. Какви булчински букети да изберете? Вариантите са хиляди, но днес се спираме на няколко невероятни композиции с орхидеи. С такива булчински букети ще сте елегантни, свежи и открояващи се. Вижте няколко предложения и сами решете кое да изберете.
подробна информация
Отминала сватба – какво да правим с нашите булчински рокли?
Красивото събитие е вече в миналото, макар че толкова много спомени ви радват! Чудите се какво да правите с изящните булчински рокли, които с толкова желание и пламък сте избирали? Има няколко варианта. Вижте кои са те и сами преценете кой е най-удачен за вас. Елегантните булчински рокли могат да имат различни съдби, а крайното решение е индивидуално.
подробна информация
Чиста красота – голямата българска сватба в Арбанаси
Има различни типове красота. Чистата, нежната привлекателност е най-интересна за съзерцаване! Тази седмица една сватба в Арбанаси е повод за много разговори. Става въпрос за празненството на Ива и Георги от Луковит, които се венчаха в стар български стил. Тяхната сватба е прекрасна, защото освен красива, тя е изпълнена и с много емоции. Вдъхновена от обичта към родното, тя събра повече от 4000 души!
подробна информация
Актуални и прекрасни – бели рокли за шаферки
Дръзко? Не, вече не е „престъпление“ да носиш рокля в бяло, когато си канен на сватба. В момента са особено популярни белите рокли за шаферки, с които приятелките на булката сияят! Доскоро се смяташе, че облечени по такъв начин, те са един вид конкуренция, но сега това  ограничение отпада. Булки, ако обичате бялото, можете смело да заложите на светли рокли за шаферки.
подробна информация
Баба и дядо на нашата сватба – как да ги изненадаме
Ако сте сред щастливците, които все още имат възможност да се радват на своите баба или дядо, то може би обмисляте как да ги изненадате в деня на Вашата сватба. Има няколко лесни и емоционални начини да им покажете за пореден път колко ги обичате. Така Вашата сватба няма да стане по-трудна за организиране, но несъмнено ще бъде още по-красива.
подробна информация
Страхотни сватбени рокли за по-ниските булки
Чаровното във всяка от нас трябва да бъде подчертано с подходящото облекло! Дами, ако сте сред по-ниските булки, можете да откриете невероятни сватбени рокли, с които да откроите хубавата си фигура и визуално да издължите торса си. Има различни варианти, сред които със сигурност ще откриете нещо точно за Вас.
подробна информация
Сватба с тема полка дотс
Ако търсите вдъхновение за Вашата сватба, то точките може да бъдат точното попадение! Те са прекрасни, защото пораждат позитивно настроение и изглеждат красиво. Сватба с тема полка дотс не е особено трудна за организиране. Просто трябва да подберете подходящите аксесоари, за да създадете една цветна и много приятна атмосфера.
подробна информация
Сватбени чаши – избор и символика
Всички отпиваме жадно от любовта, наслаждаваме се на вкуса ѝ , той прави дните ни по-смислени и красиви. Ако е наближил специалния ден, в който с половинката ще си кажете „Да!“, то навярно е време да си харесате сватбени чаши. Те са необходими както за църковния брак, така и за гражданския, а после и за ресторанта.
подробна информация
Alexander Palace – прекрасен ресторант за сватба край Витоша
Ако все още се колебаете коя ще бъде най-подходящата локация за Вашето сватбено празненство, Ви предлагаме да разгледате  предложенията на хотел Alexander Palace! Ресторант Infinity Garden ще Ви спечели със съчетание от стилна атмосфера, разнообразна кухня и качествено обслужване. Разположен в полите на Витоша, Alexander Palace е само на 15 минути от центъра на София.
подробна информация
Търсенето може да спре – неустоими сватбени рокли за Вас
Каква е тайната на ослепителната булка? Щипка сияние, чар на вкус, щастие и увереност, но в големи дози! Ако искате да изглеждате още по-красиви и да сте щастливи в прелестните си сватбени рокли, имаме нещо изключително за Вас. Спрете търсенето и се насладете на нашата селекция с изящни тоалети. С тези сватбени рокли ще надскочите високата летва, която сте си поставили за начина, по който да изглеждате.
подробна информация