0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Полезни съвети

Сватбената магия в снимки от Камен Загоров
Камен Загоров е от онези фотографи, които са закърмени със занаята си. Той признава, че се занимава с фотография от дете, като през годините е натрупал респектиращ опит, много професионални отличия и умения, които трудно биват пренебрегнати.
подробна информация
6 причини да поканите Купидон на сватбения си ден
И така, с деня на Свети Валентин точно зад ъгъла, ние обмисляме 6 причини, поради които изборът на 14-ти февруари за дата на сватбата ви е нещо повече от идеален, той е магически.
подробна информация
Невероятно сватбено преживяване с ресторант "Глория Палас"
„Глория Палас” е хотелски комплекс за спорт и отдих, радзположен в подножието на Витоша, в екологично чистия квартал Горна Баня. Хотелът предлага открит басейн, безплатен Wi-Fi  достъп и частен паркинг на място. Едно от сърцата на хотела е именно Ресторанта „Глория Палас”, който предлага интериор, разнообразна кухня  и професионално обслужване.
подробна информация
Сватбени визии, които всеки гост трябва да избягва (мъже)
Да бъдеш поканен на сватба е голяма чест. Вашите приятели искат да споделят с вас своя празник, който е един от най-важните дни в живота им. Сега, всичко от което се нуждаете е безупречно облекло.
подробна информация
Сватбени визии, които всеки гост трябва да избягва (жени)
Всички сме гледали онези сватбени комедии, в които най-голямото притеснение на булката беше майка й да не носи бяло. Днес модата дава толкова възможности на хората, че те лесно могат да се подхлъзнат по модни тенденции, които да стоят.
подробна информация
Как да влезем във форма за сватбата?
Най-сетне получихте така желания пръстен? Честито, вие сте сгодени и много скоро ще преминете под венчилото. Това несъмнено е обвързано с голяма доза внимание. Всички погледи ще са вперени във Вас. Вие трябва да бъдете перфектни! Затова ако имате няколко килограма за сваляне или не харесвате някоя част от тялото си, не се притеснявайте. Ние сме подготвили няколко лесни и бързи начина да влезете във форма преди сватбата.
подробна информация
7 грешки, които трябва да избягвате, когато избирате музика за своята сватба
Музиката определено е онази част от сватбения ви ден, който със сигурност не искате да обърквате и ние сме тук, за да ви помогнем. Избягвайте тези грешки и гарантирано ще имате наистина невероятна сватбена музика и всеки гост ще стане да танцува.
подробна информация
Горското очарование на една планинска сватба
Най-сетне дойде и вашият ред. Толкова дълго чакахте този момент и сега той е на прага ви. Ще чуете мелодията на сватбените камбани и звукът от наздравиците, които са само за вас, в почит към вашата любов.
Преди да дойде този момент, обаче, вие трябва да направите още една крачка. Да изминете пътя на сватбената организация, като стартовата линия е поставена върху решението къде да отпразнувате този прекрасен момент.
подробна информация
Генерална репетиция, но без стрес
Гранд Хотел София винаги са подхождали нестандартно към своите гости. Особено изразено е отношението към двойките, избрали го за домакин на своята сватба - вече имате възможност да надникнете в подредения сватбен салон с помощта на уникална за България услуга – виртуална разходка (VR)!
подробна информация
Как да изберете дата за сватбата си? 6 неща, които трябва да съобразите
Кога искате да се венчаете? Изборът на дата винаги е първата стъпка, която трябва да направите при сватбената организация. Не оказвайте огромно напрежение върху себе си. Дайте си време, обмислете го. Все пак всичко зависи от вас. Ще бъдете сгодени колкото си искате и ще се венчаете на датата, която вие искате. Не прибързвайте и не правете необмислени действия.
подробна информация
Сватбени снимки, които ще успеят да ви разсмеят
Всеки сватбен фотограф ще бъде отворен за подобни идеи и ще се забавлява заедно с вас. Не се ограничавайте, бъдете такива, каквито сте. Забавлявайте се и това ще личи на вашите снимки.
подробна информация
Как да не се паникьосвате след първия си скандал като брачна двойка
Когато една двойка премине в отбора на „женените“, те мислят за това като за ново начало. Нещо ново им предстои, нещо споделено – чист лист, върху който те заедно трябва да напишат история. Често се случва същите тези хора да се увлекат във фантазиите си за вълшебна приказка, която има само щастливи моменти и остават шокирани, когато преживеят първия скандал.
подробна информация
X