0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Полезни съвети

Съвети при избора на булчинска рокля от сватбен център Брилянтин
Всяка жена мечтае да се види облечена в булчинска рокля. Сватбата е онзи специален и запомнящ се момент в живота, когато целия свят се върти около булката. Нищо не бива да помрачава този ден и на него ТЯ трябва да се чувства, като истинска принцеса. Когато дойде момента обаче възниква големия въпрос..
подробна информация
Красотата на брака в мъдри мисли
Бракът, като една вечна институция позната от древни времена, често е обект на мъдри мисли. Завладял сърцата на милиони, бракът става център на хиляди поеми, част от стотици книги и истории, а ние сме събрали десетки цитати от тях:
подробна информация
Зимно, снежно и сватбено
Свикнали сме да чуваме, че сватбеният сезон е от април до октомври. Пролетни, летни или есенни сватби са предпочитани заради цъфналите цветя, топлите температури или многоцветната покривка от паднали листа. Съществува разбирането, че зимата отстъпва по красота на останалите сезони и повечето хора я свързват със студ, голи дървета и дебели дрехи.
подробна информация
Усещане за лукс с ледени скулптури от Ice Art
Искате сватбената ви церемония да остави гостите ви без дъх. Да бъде оригинална, впечатляваща, повече от запомняща се.  Най-лесния начин за това е да се доверите на невероятните произведения на изкуството от лед, които Айс Арт създават вече 3 години.
подробна информация
Запечатайте мига като вечност със сватбен фотограф Мила Друмева
Един от най-лесните начини да запечатате щастие в очите и радостта в усмивките е като намерите точния за вас сватбен фотограф, който да улови момента и да го пресъздаде, не в снимка, а в невероятна картина.
подробна информация
Една различна и незабравима сватба с Биляна Цанева-сватбен водещ и организатор
Представяли сте си многократно своята перфектна сватба. Искате всеки един детайл да бъде изпипан. Да бъде нежна, красива, изпълнена с любов и щастие. Гостите ви да бъдат там, до вас, да се радват заедно с вас, да вдигат наздравици за вашата любов. Празникът да бъде пълен, а емоциите – споделени.
подробна информация
5 начина да спестите пари от вашата сватба
Сватбата е едно от най-важните събития в живота на човек, за което се налага да бъдат хвърлени купища пари. Често мислим за това, което замъглява радостта от щастливия момент, но ние сме тук, за да бъдем вашият безплатен онлайн помощник.
подробна информация
Седмицата преди сватбата
Вие сте само на няколко дни време преди да се вречете във вярност на своята половинка. Повярвайте ни, знаем, че сте готови. Но по време на тези няколко дни, вие трябва да обърнете внимание на няколко привидно малки детайла, които могат да се окажат голям проблем по време на вашата сватбена церемония. Не желаете да сте пред олтара и да се счупи чаша или падне свещ и да нямате подготвен план „Б“, нали?
подробна информация
Сватбено черно - защо не?
Използвайте невероятната палитра на този магнетично черен цвят, за да прибавите доза екстравагантност в сватбения ви стил. Няма да оставите нито един от гостите си равнодушен. Ето няколко от любимите ни начини как да „ изцапате с мастило“ сватбата си.
подробна информация
Ръководство за впечатляваща сватбена реч на кума
Поздравления – вие сте кум. Чувството, че някой желае точно вие да бъдете до него в най-важния му ден е страхотно. Тази важна роля, която сте получили има много отговорности. От ергенската вечер, до впечатляващите умения на дансинга, вие трябва да сте подготвени за всичко. Затова днес ще ви помогнем с това как да напишете най-добрата сватбена реч като кум.
подробна информация
BGfoto - сватбената машина на времето.
Сватбеният ден е един от най-желаните моменти в нашия живот. Изпълнен с толкова емоции, мечтан и бленуван,  той няма как да не бъде запечатан завинаги в сърцата ни, но защо и да не помислим за неговия материален отпечатък в пясъците на времето – а именно фотографията.
подробна информация
Най-забавните първи сватбени танци
Сватбеният ден е една цветна палитра от красиви моменти, а един от най-запомнящите се е именно сватбеният танц. Първият момент като едно цяло. Първото движение в хармония. Първият миг като семейство.
подробна информация