0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Полезни съвети

Сватбен обет над София – панорамен ресторант Зест, Suite Hotel Sofia
Има символика в това да дадеш своя сватбен обет високо, издигнат на суетата и ежедневието. Тържествено, с поглед който се рее в далечината и над града. Мястото е Suite Hotel Sofia, ресторантът е Зест, арката на младоженците е на панорамната тераса.
Екипът има възможности и умения, да превърне всяка сватба в различно изживяване. 
подробна информация
Автомобилите на Limos BG за специалните моменти в живота
Ние създадохме Limos BG, за да осигурим специалните моменти на всеки, който ги пожелае. Подбрахме специални лимузини за всеки стил и вкус - джип лимузини (Hummer, Ford F-650), класически и стилни (Rolls-Royce, Mercedes S class, Jaguar, Chrysler 300C, Lincoln Town Car) и ретро лимузини (Zimmer Golden Spirit).
подробна информация
Френски шик във Viktoria Bridal Studio
Днес ви разказваме една приказка. Тя е за едно вълшебно място, в което всяка девойка се превръща в принцеса. Мястото е Viktoria Bridal Studio. Добрите феи са френските дизайнери на Виктория Сопрано груп, сътворили великолепни булчински рокли.
подробна информация
Да заблестиш с професионален грим от Мануела Драмалиева
„Подгответе се да заблестите“ е мотото на Мануела Драмалиева. Тя е един от търсените професионални гримьори.

подробна информация
В Модна къща ТЕОДОРА подговят колекции за мъже със стил и самочувствие
В Модна къща ТЕОДОРА подговят колекции за мъже със стил и самочувствие.
Има мъже, които мерят костюм 2 пъти в живота си костюм за абитуриентския бал, и костюм за сватбата. Този тип отношение към мъжкото облекло отдавна е в миналото.
подробна информация
Estrella Couture е сбъднатата мечта на Ирена Велковска
В деня на вклюбените Ви представяме творчеството на една дама. Тя извайва женските фигури като ги допълва с великолепни рокли. 
подробна информация
С бижутата на BirSe всеки миг блести като диамант
Когато видите момичето на съседите да сияе, или Вашата колежка изведнъж стане още по-хубава и лъчезарна, опитайте се скришом да погледнете ръката и. Има голяма вероятност на нея деликатно да стои нежен пръстен с диамант.
Годежен пръстен.
Когато една дама, без значение от възрастта, го получи, тя самата заблестява като диамант. Озарява я нейната любов, подсилена от отразения блясък на признатата любов на мъжа.
подробна информация
Агенция за събития VanDora: Нашата мисия е да изживеете своята сватба в декора на мечтите си.
Сватбата е едно от събитията, които създават една трета от спомените в живота на човека. От мига, в който отворите очи в този велик ден, до мига, в който заспите уморено щастливи след целия блясък.
подробна информация
Сватбените торти на Kalina Cake Studio - английски стил и френски разкош
Калина кейкс е бутикова сладкарница. Разположена в тиха и уютна част на Студентски град. На подобни места бихте открили и сладкарници и в Париж. Това са онези места, които ви привличат заради аромата на шоколад и фондан, на черно кафе и гъст захарен сироп.

Калина Джокова, усмихната руса дама, е истински артист, Kalina Cakes е арт ателие. Калина се вглежда във всеки цвят по местата, които обикаля. С особено внимание се отнася към розите.
подробна информация
Сватбена агенция Water Lily - различни във всеки миг
Когато се срещнахме с екипа на сватбена агенция Water Lily, приятелите ни разказаха за начина, по който се справят с предизвикателствата.

Първо и основно правило е – лична среща и разговор с младоженците. Главните герои на тържеството имат право да изберат сюжета, чрез който да покажат пред близките си своята обич. Всяка двойка е различна.
подробна информация
Гранд хотел София променя сватбената култура в България
Уникален. Така определяме петзвездния гранд на столицата: Гранд хотел София.
Красивата сграда съчетава съвременна визия и технологии с архитектурни спомени от стара София. Хотелът е изграден на място с историческа стойност. Тук се е намирала сградата на Софийската градска библиотека. В нея се е намирало първото кметство на столицата.
подробна информация
Мила Друмева е от онези хора, влюбени в професията си
Мила Друмева е от онези сватбени фотографи, които нарича с име на всяка сватба, която снима. Разказва за събитията като мигове от своя живот. Толкова много сватби е имала в живота си, все едно тя е на мястото на булката всеки път.
подробна информация