0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Полезни съвети

Уникални сватбени прически с цветни коси
Можем да откраднем дъгата и да се усмихва от нашите коси! Знаем че през последните месеци цветната грива е на почит. Ако търсите вдъхновение за сватбени прически, може да пробвате фризурите тип еднорог. Какво представлява? Интересни нюанси, различни кичури, които омагьосват. Тези цветни сватбени прически са един лесен начин да изглеждате ефектно!
подробна информация
Сватба в розово и сиво
Искате ли да се насладите на едно нежно и стилно празненство? Организирайте сватба в розово и сиво и можете да постигнете възхитителен ефект. Комбинацията от цветовете е красива, елегантна и подходяща за различни теми на тържества. Разгледайте нашите предложения за сватба в розово и сиво и сме сигурни, че ще се влюбите в тази концепция! Нека Вашият специален ден е изтъкан от красота, позитивна енергия и багри.
подробна информация
Лесни и ефектни идеи за сватбена декорация в рустик стил
Все повече двойки планират сватба на открито и това не е изненадващо! Досегът с природата и чистият въздух привличат хората и ги карат да търсят алтернативи на традиционните празненства. В тази връзка Ви предлагаме някои ефектни идеи за сватбена декорация в рустик стил. Ако организирате тържество, което е непринудено, тази статия ще Ви хареса.
подробна информация
Забавни аксесоари за моминско парти
Едва ли има нещо по-свежо, едновременно сантиментално и интригуващо като едно моминско парти! Мечтаната сватба е близо, а най-близките момичета – редом до булката. Време, предназначено за смях и много радост. Предлагат се невероятни аксесоари за моминско парти, които могат да направят събитието още по-интересно. Вижте кои са те и поръчайте лесно артикулите, които са Ви харесали.
подробна информация
Невероятните булчински рокли от две части на Сара Хирш
Модерни, стилни и ралични – актуалните булчински рокли от две части са хит, който привлича все повече почитатели. Те несъмнено леко ни отклоняват от традиционното сватбено облекло, но също придават обаяние и красота. Сара Хирш е талантлив дизайнер, който създава уникални булчински рокли от две части.
подробна информация
Нова изненадваща тенденция – сватбени торти в черно
Да избереш актуални сватбени торти си е цяло предизвикателство! Преди бяха популярни многослойните десерти с глазура и безброй захарни елементи. После голите сватбени торти спечелиха симпатиите на всички, интересно разкриващи блатовете и декорирани с цветя. Сега на хоризонта се задава нота тенденция! Тя определено ще изненада мнозина.
подробна информация
Ябълките като красива сватбена украса
Плодовете и цветята по много елегантен начин се допълват, правейки Вашата сватбена украса още по-интересна и привлекателна. Обмисляте какво да включите в мечтаната декорация? Ябълките са прекрасно допълнение към Вашата сватбена украса и подхождат на различни тематични празненства. Ползвани съвместно с други плодове или растения, те внасят очарованието на природата във Вашето специално събитие.
подробна информация
Идеи за незабравим меден месец
Има ли нещо по-сладко, емоционално и красиво за една двойка от тяхната сватба? Да – незабравимият меден месец! Време за почивка и споделени мигове. След еуфорията от събитието следват моментите за близост. Обмисляте ли къде да прекарате Вашия меден месец? Предлагаме някои различни идеи специално за Вас.
подробна информация
Страхотни кадри, които да направите с Вашата сватбена рокля
Избрали сте сватбен фотограф? Чудесно! Има кой да съхрани по най-добрия начин Вашето тържество. Вероятно той самият ще предложи свежи концепции за снимки на Вашата сватбена рокля. Все пак и ние имаме страхотни идеи за Вас! Вижте някои страхотни кадри, които да направите с Вашата сватбена рокля. 
подробна информация
Подаръци за гости за есенна сватба
Търсите ли оригинални решения за подаръци за гости? Насреща сме с няколко подходящи идеи за есенна сватба. Знаем, че сезонът е приказно красив, затова предлагаме някои тематични предмети. Тези подаръци за гости са особено добри за есенна сватба, защото се свързват с идеята за цветовете, уюта и прехода. 
подробна информация