0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Полезни съвети

Креативна сватбена украса за зимно тържество
Във всеки сезон има очарование, затова е хубаво да извлечем най-доброто от този, който сме избрали за нашата сватба. Студените месеци са красиви и могат да бъдат уютно вдъхновение за тържеството. Вижте някои идеи за креативна сватбена украса и се подгответе за приказката, която отдавна чакате. Магията на зимата ще бъде пресъздадена по разкошен начин, ако впрегнете въображението и желанието си в реализацията на декорацията.
подробна информация
Междузвездна сватба в стил Star Wars
Нека любовта бъде с вас! Обожавате ли Междузвездни войни? Спретнете си сватба в стил Star Wars и изненадайте всички с нестандартни и забавни идеи! Забавна декорация, игри и тематична музика ще допринесат за незабравимото изживяване. Една сватба в стил Star Wars не е толкова трудна за организиране, ако впрегнете креативното си мислене и желанието си, търсейки най-оригиналните решения.
подробна информация
3 места за страхотни булчински рокли в Асеновград – II част
Има някои понятия, които се допълват идеално! Лято-море, зима-планина, булчински рокли – Асеновград! Това е една от дестинациите, които много булки посещават, търсейки мечтаната одежда. Вижте 3 места за страхотни булчински рокли в Асеновград, които задължително да посетите. Там Ви чакат страхотни тоалети и любезно обслужване.
подробна информация
Как да изберем перфектните сватбени обувки
Суетата несъмнено е приятелка на жената по принцип, но когато става дума за сватба, положението става още по-интересно! Всяка булка иска да бъде приказно красива по време на събитието, но е важен и комфортът. Затова изборът на сватбени обувки е изключително важен и често смущава дамите.
подробна информация
Сватбени покани избери и усилия спести
Нека не се залъгваме – всяка сватба изисква много подготовка! Затова сме подготвили някои идеи, с които се надяваме да Ви улесним. Предлагат се различни модели сватбени покани, някои от които са с интересни принтове или закачливи визии, а други са в по-строг и аристократичен стил. Изберете тези, които отговарят на Вашите виждания, желания и вкус.
подробна информация
Незабравими кадри, които да направите от Вашата сватба
Не е нужно да заставате в статично положение или да следвате единствено съветите на професионалиста, за да се насладите на забавна и емоционална сватбена фотосесия! Нека всяка снимка е емоция, а забавните моменти са документирани по оригинален начин. Вижте някои свежи предложения за кадри, които да заснемете по време на Вашата сватба.
подробна информация
Божествена сватба в бургундско червено
Изправени сте пред палитра от възможности, но трябва да изберете как ще изглежда Вашата сватба! Тематичният цвят е сериозно решение, което навярно предстои да вземете. През следващата година бургундското червено ще бъде един от най-предпочитаните нюанси. Той е чудесен за всеки сезон и доста стилен. Вижте някои вдъхновения за сватба в бургундско червено. 

подробна информация
Парченца прелест – сватбени торти и нови тенденции
Многото сладки емоции се допълват по страхотен начин с любимите, красиви, вкусни и неустоими сватбени торти! Това е един от компонентите на всяко тържество, които определено не омръзват. Обожаваме да се наслаждаваме на разкошните сватбени торти и да се зареждаме с енергия, вкусвайки от тях.
подробна информация
Страхотни сватбени рокли в цвят шампанско
Постарайте се да сияете в най-важния и красив ден-този на Вашата сватба! Има разкошни модели, с които ще изглеждате зашеметяващо. Предлагаме Ви някои неустоими сватбени рокли в цвят шампанско. Макар да не са в класическо бяло, те са подходящи за празника и много елегантни.
подробна информация
Сватба без половинка – сологамия
Една от новите тенденции при сватбите тотално изненадва със своята ексцентричност. Замисляли ли сте се, че може Вашата перфектна половинка да сте Вие самите? Сологамия означава да се ожениш за себе си. Модата беше подсказана от филма „Сексът и градът”, но се хареса от много хора, които нямат любим човек или не са почитатели на връзките.
подробна информация