Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook
0878 701 091

Полезни съвети

Уникални идеи за сватбена декорация със стари предмети
Хитро, интересно и креативно – така бихме описали сватбена декорация, в която са включени стари предмети от бита. Тази концепция е особено подходяща за двойки, които организират рустик венчавки или бохемски празненства. Чудите се какво може да вземете от къщата на баба или дядо или кои предмети са подходящи за интересна сватбена декорация? Прочетете следващите редове и се вдъхновете за Вашия специален ден.
подробна информация
Прекрасната сватба на Пипа Мидълтън, която вдъхнови булките
Преди броени дни се състоя пищната сватба на Пипа Мидълтън. Както знаем, красивата дама е сестра на Кейт Мидълтън – Херцогинята на Кеймбридж. На венчавката присъстваха редица знатни гости, а външният вид на булката и празненството генерираха нови тенденции при брачните тържества. Вижте как може да организирате сватба, вдъхновена от визиите на Пипа Мидълтън и съпруга ѝ.
подробна информация
3 причини да изберете тематична сватба с книги
Книгите са живи, те говорят, горят от емоции, променят ни. Те са чудни светове, в които откриваме смисъла и себе си. Всяка страница е портал към нови хоризонти. Ако Ви предстои сватба, може да изберете книгите като тема на тържеството. Красота, смисъл и магия! Вижте кои са основните причини да включите литературата в празненството.
подробна информация
6 от най-странните сватбени торти
Неписано правило твърди, че индивидуалният почерк на булката трябва да се вижда във всяка една сватба. Креативността е поощрявана, но има някои решения, които са твърде смели. Вижте 6 от най-странните сватбени торти, които върлуват в Мрежата. Красиви ли са или не, е спорен въпрос, защото всеки има свой вкус. Едно е сигурно - тези сватбени торти оставят трайно впечатление.

подробна информация
Като по вода – сватба и дъжд, как да си изкараме чудесно
Планирали сте сватба и се притеснявате, че синоптиците чертаят черни прогнози за Вашия специален ден? Горе главата! Има прекрасни хитрини, които може да приложите, за да изживеете красива сватба, дори когато вали. Разберете как да организирате венчавката, за да бъдат всички доволни, а спомените от тържеството – изпълнени с позитивизъм.
подробна информация
Къде в България може да купите стилни и секси сватбени рокли
Почти всички булки прекарват голяма част от време си онлайн, търсейки вдъхновение за красиви сватбени рокли. В Pinterest и други сайтове е пълно с прекрасни модели. Става доста сложно, когато се налага да се шият по снимка. Възможността да не ни харесат е голяма. Същевременно в България има няколко прекрасни булчински къщи, които може да си купите стилни и секси сватбени рокли. Вижте някои от тях.
подробна информация
Съвършените годежни пръстени и брачни халки от Гото
Организирането на сватба си е цяло приключение! В търсене на подходящо място, булчинска рокля, аксесоари, бижута и всичко останало, можем да се затрудним в избора. Ако пред Вас стои  нелеката задача да поръчате годежен пръстен или брачни халки, Гото ще Ви улесни. Качество, разнообразни модели и много красота – изделията им са радост за окото.
подробна информация
Страхотни кадри със семейството за Вашата сватбена фотосесия
Когато се наслаждавате на Вашата сватба, не забравяйте и обичаните хора, които са били с Вас преди да срещнете половинката. Снимайте се с тях за една емоционална сватбена фотосесия. Братя или сестри, майка и баща, баба, чичо или други скъпи роднини – запечатайте емоционални кадри с тях! Вижте някои идеи за страхотни изображения, които може да направите с родители и роднини на Вашата сватбена фотосесия.
подробна информация
Актуални булчински букети за сватба през лятото
Лятото е слънце, приятни емоции и много цветове. То е време за сбъднати мечти и любов. Наближава ли Вашата сватба? Навярно търсите вдъхновения за булчински букети. Какви цветя да включите и кои цветове са актуални сега? Несъмнено свободата на булките е издигната на пиедестал и сега е много важно да се вижда нейния индивидуален почерк във всеки компонент от венчавката. Ето и някои от тенденциите при летните булчински букети.
подробна информация
Атрактивни сватбени прически за къса коса
Не е нужно да сте с буйна и дълга грива, за да изглеждате неустоимо в сватбения ден! Има прекрасни сватбени прически за къса коса, сред които може да избирате. Елегантни, небрежни или много нежни – изборът оставаме на Вас. Вижте няколко атрактивни сватбени прически за къса коса и селектирайте тази, която най-добре ще пасва на формата на лицето, булчинската рокля и вижданията Ви.
подробна информация