0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Сватбени идеи

 Идеален подарък за първата годишнина от сватбата
Измина една година от заветното "Да!"? Страхотно, поздравления!

Вашата първа година в брак е толкова вълнуваща - свиквате да споменавате партньора си като ваш съпруг или съпруга и си спомняте за най-щастливия ден от живота си.  Естествено е, че искате да отпразнувате с перфектен подарък. В края на краищата, трябва да поставите високата лента за бъдещите годишнини!

подробна информация
Оригинални подаръци за гостите на сватба?
Всяка сватба е букет от усмивки, добро настроение и красиви спомени. Въпреки това младоженците търсят още креативни начини да зарадват присъстващите. Затова отделят доста време, обмисляйки какви подаръци за гости да поръчат.
подробна информация
4 безплатни приложения за бърза и лесна сватбена организация
Знаем, че организацията на сватбата може да бъде дълго и стресиращо преживяване. Бюджет, списък с гости, важни дати, бележки, списък със задачи, всичко това изисква силна концентрация и известна доза време. 
подробна информация
Топ сватбени тенденции в грима 2021
Искате да изглеждате натурално в деня на венчавката или пък да заложите на ярък и запомнящ се сватбен грим? Помислете коя е визията, която ще пасне най-добре на външния вид и избраната булчинска рокля. Подбрали сме различни идеи за сватбен грим, които бихте могли да ползвате за специалния ден. Дали ще следвате последните тенденции или ще се доверите на непреходните идеали за красота, решете сами. Насреща сме, за да Ви вдъхновим!
подробна информация
Апетитните десерти са важна част от всяка сватба!
Апетитните десерти са важна част от всяка сватба! Колкото и странно да звучи, сладкишите също се влияят от модните тенденции. За да Ви улесним в избора, сме подбрали някои от популярните варианти за сватбени торти. Разгледайте предложенията и изберете подходяща декорация за специалния ден. Уверени сме, че и Вие, както нас, ще се влюбите в някоя от интересните сватбени торти, поместени в този текст.
подробна информация
6 любовни клишета от популярни филми
Ние обичаме всеки един добър сватбен филм толкова, колкото и бъдещата булка. Но трябва да си признаем, че често (ОК, почти винаги) са нереалистични - и благодаря на Бога за това!
подробна информация
Бърз сватбен тест за булки
За да не се чудите обаче дали роклята ви ала Пепеляшка ще е в тон с нежните рози и облеклото на шаферките, първо трябва да си отговорите на един много важен въпрос „Каква булка искам да бъда?”.
подробна информация
Булчински букети - топ тренд за 2021
Голяма палитра от цветове, вариации на размери и много зеленина. Така може да се опишат последните тенденции за булчински букети. Това, което прави впечатление в сравнение с миналогодишни визии, е липсата на пълен ред. Но понякога точно в това се крие чарът. Всяка дама на своята сватба би желала да носи в ръцете си едно красиво произведение на изкуството. 
подробна информация
Mitrev Studio - най-силният коз в сватбената ръка
Младите и амбициозни Иван Митрев и Георги Калев- сватбени видеооператор и фотограф, успяват да превърнат хобито си в професия и създават Митрев Студио. Георги, Иван и техният асистент ще дойдат с вас навсякъде по света, за да запечатат най-важния ден в живота ви!


подробна информация
Сватбена агенция Water Lily - вашите мечти става реалност
Когато се срещнахме с екипа на сватбена агенция Water Lily, приятелите ни разказаха за начина, по който се справят с предизвикателствата.

Първо и основно правило е – лична среща и разговор с младоженците. Главните герои на тържеството имат право да изберат сюжета, чрез който да покажат пред близките си своята обич. Всяка двойка е различна.
подробна информация
Сватбено парти с най-добрата парти агенция - Феличита
Когато става въпрос за лудо сватбено парти, едно от имената, които излизат в главите ни е това на парти агенция Феличита. За нея, създателите й казват, че тя е създадена с една-единствена цел, отговаряща на името ѝ – да създава щастие и много настроение.

подробна информация
Ресторанти Ниагара - най-доброто място за вашата сватба
Ресторанти Ниагара ще ви осигури великолепна декорация, музика, а екипът им от професионалисти ще спази всички традиции. Едно от най-страхотните предимства е това, че вие ще опитате от великолепните ястия на технитестрахотни готвачи, а изненадите ще повдигнат настроението ви.
подробна информация