0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Сватбени идеи

NEW COLLECTION 2023 WHITE ONE & SAN PATRICK & NICOLE by PRONOVIAS
Новата колекция 2023 събира на едно място нежни материи в комбинация с изключително иновативен дизайн.  Дизайните представят колекциите в три категории – класика, романтика и сексапил.
подробна информация
Сватбен ден до ароматните лозя
Мечтаете за незабравима градинска сватба сред гора, лозя и спиращ дъха залез, мястото е Естера Вини. Колкото по-очарователна е гледката около хотела, толкова по-магична ще е вечерта ви. Освен с добре подбраната сватбена декорация, гледката към лозята ще допринесе за едни страхотни снимки с вашите гости.
подробна информация
Ловци на щастливи мигове
Нашите приятели от Студио Фото Видео Елит са ловци на щастие. Щастливите мигове в живота на човек са много. Човек ги помни емоционално. Те са запечатани като на филмова лента в съзнанието. И избледняват с времето, както избледняват старите кадри.
подробна информация
Традицията повелява посещение в ресторанта на 6aTo
Спазвате ли сватбените традиции? Ако сте любители на класическата българска сватба с всичките обичаи, които я съпровождат, то Хотел-ресторант 6ато е правилното място за организиране на тържеството.
подробна информация
Пристигни със стил на сватбата
Лимузината е символ на лукс и дава особен блясък. Световноизвестни филмови звезди и кралски особи пристигат на тържествени церемонии с такива автомобили. Кола от този тип не може да се вземе на заем от съсед или приятел. Тя е екстравагантно решение в съвременния свят. Препоръчваме ви да си осигурите лукс и комфорт с лимузините на Limos BG.
подробна информация
Зимно, снежно и сватбено
Свикнали сме да чуваме, че сватбеният сезон е от април до октомври. Пролетни, летни или есенни сватби са предпочитани заради цъфналите цветя, топлите температури или многоцветната покривка от паднали листа. Съществува разбирането, че зимата отстъпва по красота на останалите сезони и повечето хора я свързват със студ, голи дървета и дебели дрехи.
подробна информация
Зимната сватбена рокля - мисия възможна
Зимата, като всеки друг сезон има своите очарования, които ефирно и нежно се вплитат в тенденциите за самия период. Въпреки че не е популярен сезон за сватби, студените дни на зимата могат да ни стоплят с вечната любовна клетва във вярност между две влюбени души.
подробна информация
6 Въпроса, които трябва да си зададете, преди да кажете "ДА!"
Не е тайна, че човешките взаимоотношения са сложни и доста объркващи. Често ни се иска да погледнем в бъдещето, за да видим как ще стоят нещата след време, но това е просто невъзможно. Единственото, което ни остава е да проведем от онези разговори, които да проведете с партньора си преди да скочите в брака. Има въпроси, които може да зададете на половинката си, за да започнете новото приключение напълно откровени един към друг.
подробна информация
Генерална репетиция, но без стрес
Гранд Хотел София винаги са подхождали нестандартно към своите гости. Особено изразено е отношението към двойките, избрали го за домакин на своята сватба - вече имате възможност да надникнете в подредения сватбен салон с помощта на уникална за България услуга – виртуална разходка (VR)!
подробна информация
30 златни съвети и трикове за планиране на сватба (Първа част)
Покрийте всичките си бази за планиране на сватбата с тези съвети за експерти, които не трябва да бъдат сватбени. Ако се чудите дали има нещо, което може би сте пропуснали (или дори дори и всичко да е под контрол), разгледайте нашите незаменими тайни за планиране по-долу.
подробна информация
Сватбени визии, които всеки гост трябва да избягва (жени)
Всички сме гледали онези сватбени комедии, в които най-голямото притеснение на булката беше майка й да не носи бяло. Днес модата дава толкова възможности на хората, че те лесно могат да се подхлъзнат по модни тенденции, които да стоят.
подробна информация
4 сватбени клишета, които трябва да избягваме
Често, опиянени от сватбената еуфория, ние допускаме грешки, за които после дълго съжаляваме. Днес сме ви подготвили списък с най-големите клишета, които трябва да избягвате.
подробна информация