0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Полезни съвети

Заря за сватбата? - Защо не!
Светлинките в очите на обичания човек са най-красивият подарък, който сами можем да си направим! Ако искате да зарадвате половинката си и да изживеете незабравими моменти заедно, може да поръчате заря за сватба! Това е креативен начин да добавите още романтика и блясък в празничния ден. Вижте кои са 3-те основни причини да поръчате заря за сватба и помислете дали това не е следващият жест, който искате да направите към обичания човек.
подробна информация
Как срещнах нещо повече от бижута?
Щастлива съм, че открих бутикът „Renée de Clair“, защото там не съществува нищо друго, освен вие, светът на вашите желания и уникалните камъни или бижута, точно, както, когато сте влюбени.
подробна информация
Модерни и вкусни сватбени торти
Апетитните десерти са важна част от всяка сватба! Колкото и странно да звучи, сладкишите също се влияят от модните тенденции. За да Ви улесним в избора, сме подбрали някои от популярните варианти за сватбени торти. Разгледайте предложенията и изберете подходяща декорация за специалния ден. Уверени сме, че и Вие, както нас, ще се влюбите в някоя от интересните сватбени торти, поместени в този текст.
подробна информация
Небрежни булчински букети - топ тренд за 2019
Голяма палитра от цветове, вариации на размери и много зеленина. Така може да се опишат последните тенденции за булчински букети. Това, което прави впечатление в сравнение с миналогодишни визии, е липсата на пълен ред. Но понякога точно в това се крие чарът. Всяка дама на своята сватба би желала да носи в ръцете си едно красиво произведение на изкуството. 
подробна информация
Защо трябва да има подаръци за гости на нашата сватба
Свикнахме вече да повтаряме, че често радостта е в малките неща. Тези, които пораждат голяма радост и показват огромното старание на този, който иска да стопли сърцето ни. Ако Ви предстои сватба, навярно събирате идеи за подаръци за Вашите гости. Не пропускайте възможността да ги изненадате приятно и вижте нашите предложения за атрактивни малки предмети.

подробна информация
Невероятни сватбени бижута - тренд през 2020
Стилът е усещане и начин на себеизразяване, затова в специалния си ден много булки инвестират в сватбени аксесоари, които да допълнят цялостната им визия. Разнообразие има до такава степен, че без предварително запознаване с темата, има вероятност да се изгубите. С правилния избор обаче, може да създадете Вашата приказка.
подробна информация
 Страхотни идеи за украса на сватбени столове през 2020 година
Модата за сватбена украса се изменя всеки сезон. Тенденциите преминават през прелестно розово злато към бохемски стил и стигат до геометрични фигури. Има обаче една част от красивата сватбена украса, която заслужава повече внимание и това са именно стандартните сватбени столове
подробна информация
Оригинални подаръци за гостите на сватба?
Всяка сватба е букет от усмивки, добро настроение и красиви спомени. Въпреки това младоженците търсят още креативни начини да зарадват присъстващите. Затова отделят доста време, обмисляйки какви подаръци за гости да поръчат.
подробна информация
Приказна есенна украса за сватба
Вижте някои идеи за сватбена украса с тиква, която освен впечатляваща е и много приятна за сезона. Има много различни начини, по които може да разположите декорацията.
подробна информация
Какво трябва да знаем за кумуването?
Кумуването е стара традиция, която и до днес се спазва, макар и със своите осъвременени вариации. Според поверието, кум трябва да бъде кръстникът на младоженеца, или респективно – неговият син. Така, тази тежка и отговорна задача, бива предавана в поколенията, запазвайки сплотеността на семействата.
подробна информация
Най-добрите подаръци за сватба за тази година
Ако обмисляте какви подаръци за гости на сватба да купите, този текст ще Ви е полезен. Събрали сме на едно място някои идейни предложения, подходящи за всеки вкус.
подробна информация
Великолепен празник в ресторанти Ниагара
Ресторанти Ниагара ще ви осигури великолепна декорация, музика, а екипът им от професионалисти ще спази всички традиции. Едно от най-страхотните предимства е това, че вие ще опитате от великолепните ястия на технитестрахотни готвачи, а изненадите ще повдигнат настроението ви.
подробна информация