0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Полезни съвети

Как да предпазим тялото си от стреса преди сватбата
Вижте здравословния начин на живот, който можете да включите в ежедневната си рутина, за да се преборите със стреса пред и сватбата.
подробна информация
Отпразнувайте първата годишнина от сватбата си с идеалния подарък
Измина една година от заветното "Да!"? Страхотно, поздравления!

Вашата първа година в брак е толкова вълнуваща - свиквате да споменавате партньора си като ваш съпруг или съпруга и си спомняте за най-щастливия ден от живота си.  Естествено е, че искате да отпразнувате с перфектен подарък. В края на краищата, трябва да поставите високата лента за бъдещите годишнини!

подробна информация
7 невероятни сватбени теми, които ще впечатлят всеки гост
Искате ли необичайна сватбена тема, която подхожда на вас и вашия партньор, но не е направена до смърт? Това е за вас - подгответе се да бъдете вдъхновени!
подробна информация
8 тенденции при булчинската прическа през 2019 г.
Предстои ви сватба? Не знаете каква да бъде косата ви ? Коя прическа ще ви стои добре, ще бъде удобна, но и красива?

Готови ли сте да видите някои от най-зашеметяващите сватбени прически за 2019 година?


подробна информация
6 любовни лъжи, които чуваме от филмите
Ние обичаме всеки един добър сватбен филм толкова, колкото и бъдещата булка. Но трябва да си признаем, че често (ОК, почти винаги) са нереалистични - и благодаря на Бога за това!
подробна информация
30 златни съвети и трикове за планиране на сватба (Втора част)
Ако вече сте получили годежния пръстен, значи вече сте на прага на онова събитие, за което всяко момиче си е мечтало - сватбата. Точно преди да споделите любовта си с всички, вие трябва да преминете през един дълъг път осеян с добри намерения - а именно сватбената организизация. 

подробна информация
Старосел - у дома, далече от дома
Сватбената церемония в комплекс „Старосел“ е на почит. Тя може да бъде на открито под асмата, до лозето или в прекрасната енотека на комплекса. Тържеството може да бъде организирано в един от трите ресторанта, като и трите предлагат външна градина/веранда и закрит салон. Гостите могат да бъдат настанени в комфортните помещения на хотелския ни комплекс.
подробна информация
Професионален сватбен агент и аранжор – флорист от Jennal Weddings and Events Designer
Предстои Ви сватба? Честито! Вие минахте дългия път до заветното предложение, но сега предстои най-отговорната задача – сватбената организация. За някои тази задача се изразява в сладкото удовлетворение от добре свършената работа. За други е ненужна отговорност, която е по-добре да се свърши от някой, който е професионалист в това.
подробна информация
30 златни съвети и трикове за планиране на сватба (Първа част)
Покрийте всичките си бази за планиране на сватбата с тези съвети за експерти, които не трябва да бъдат сватбени. Ако се чудите дали има нещо, което може би сте пропуснали (или дори дори и всичко да е под контрол), разгледайте нашите незаменими тайни за планиране по-долу.
подробна информация
Джулия Ангелова - синоним на нежност и красота в грима
Джулия Ангелова е сред топ гримьорите на beauty грима. Магията на нейния талант може да се види в хиляди видеоклипове, сватби, концерти, балове и фотосесии. За нея може да се каже, че е законодател в грима. Няма визия, която да не може да направи с вълшебните си четки.
подробна информация
Най-често срещаните грешки при избора на сватбена покана
Прочетете как да избегнете най-често срещаните канцеларски премеждия, които могат да засегнат вашите сватбени покани. Ако обърнете внимание на тези елементи и елиминирате потенциалните заплахи, бъдете сигурни, че вашите покани ще бъдат едно незабравимо сватбено бижу.
подробна информация
Сватбената магия в снимки от Камен Загоров
Камен Загоров е от онези фотографи, които са закърмени със занаята си. Той признава, че се занимава с фотография от дете, като през годините е натрупал респектиращ опит, много професионални отличия и умения, които трудно биват пренебрегнати.
подробна информация
X