0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Полезни съвети

3 възможни проблема при сватба на открито
Мечтаете ли и вие с обичания човек за сватба на открито? Почти сме убедени, че отговорът е положителен. Да празнуваш навън, наслаждавайки се на красива гледка и свеж въздух е примамлива идея. Знаем ли обаче какво трябва обмислим, организирайки такова тържество? Вижте кои са основните 3 възможни проблема, които може да възникнат при сватба на открито. 
подробна информация
9 сватбени визии от света на модата
Винаги звучи интригуващо да надникнем зад кулисите на големите модни дизайнери, особено, когато става въпрос за булчински рокли. Благодарение обаче на нашествието на социалните мрежи, пикантната информация относно предстоящите тенденции за булчински рокли, е много по-достъпна. Това, което прикова погледите на модните критици е, че се задава вълна от булчински рокли, към които има няколко детайли за добавяне и сваляне. 
подробна информация
Аксесоар за сватбена прическа според формата на лицето
Планирането на мечтаната сватбена визия предизвиква голямо вълнение у всяка булка. Представете си, че сте на финалната права и почти всичко е уточнено – от булчинската рокля през обувките, чак до перфектната сватбена прическа. Може би се досещате какво липсва, а именно един прекрасен аксесоар за тази прическа, който да бъде идеалният завършек на Вашия вид. 
подробна информация
Годежни пръстени – тенденции за 2018/2019 г.
Много често при избирането на годежни пръстени се прекарват часове в обикаляне по магазини или разлистване на каталози. Дори и мъжът да познава изключително добре любимата си, все пак може и да се поколебае на какво точно да се спре. Затова много дами, които предусещат, че момента на решителната стъпка е наближил, по деликатен начин споделят какво биха харесали. 
подробна информация
Съвети за лятна сватба и променливо време
Представете си Вашата перфектно планирана сватба, състояща се през най-предпочитания сезон за този тип тържества, а именно лятото. Локацията е външна, има голяма градина и приказна сватбена украса и най-важното – Вие сте с любимия човек и изглеждате прекрасно. Какво би могло да се обърка? Дошъл е нечаканият гост на всяка сватба – дъждът. 
подробна информация
Лятно сватбено меню със сладолед
В разгара на летния сезон сме и затова няма нищо по-освежаващо от обичаното от всичко сладко изкушение, наречено сладолед. Всички посягаме към него, особено в най-големите горещини. Ако Ви предстои да организирате сватба този сезон, не се притеснявайте, че сте закъснели с поръчването на сватбен кетъринг.
подробна информация
15 идеи за украса на сватбени столове
Модата за сватбена украса се изменя всеки сезон. Тенденциите преминават през прелестно розово злато към бохемски стил и стигат до геометрични фигури. Обичайно сватбените дизайнери и известните личности диктуват правилата и задават тон за това кое ще бъде модерно. Има обаче една част от красивата сватбена украса, която заслужава повече внимание и това са именно стандартните сватбени столове
подробна информация
Сладка сватбена тема с близалки
Ако сте от дамите, които обожават всякакви сладки изделия, особено захаросаните, тогава сме убедени, че заглавието Ви е привлякло вниманието! Тенденциите за сватбена украса се менят често, а последната интересна тема, която се въведе е „захарни близалки“. Представете си, че влизате в един бонбонен свят от лакомства, но те не са предназначени за ядене, а за декорация. 
подробна информация
За сватба мечта - Velde events
Когато Ви предстои да планирате сватба, е важно да проучите всичките си опции. Желателно е да обсъдите с Вашия любим на коя фирма да се доверите за организирането и самото реализиране на сватбеното тържество. Често изникват множество въпроси, но затова на помощ идват професионалистите в сферата на планирането на събития. Специализирани, именно в тази част от бизнеса, са експертите-организатори от Velde events.
подробна информация
Забавно моминско парти - кажи "Да!"
Ако сте бъдеща булка или сте канена на сватба, Ви предстои да се гмурнете в приключението, наречено моминско парти. Шаферки, приятелки и роднини – всички очакват да си изкарат незабравимо на тържеството преди главното събитие. По традиция отговорността за организацията на едно моминско парти се пада на кумата. 
подробна информация