0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Няколко неща, които всеки младоженец е добре да знае за своята сватба

Главно действащо лице на всяка сватба е младата булка с подгласник щастлив младоженец. По правило младите дами са по-подготвени и някак си по-мотивирани всичко свърано с тяхната сватба да премине по перфектен начин. Без да подценяваме господата, ще подчертаем, че обикновено те стоят някак си встрани от голямата суматоха, и изглеждат леко пасивни и безразлични. Това обикновено е поза и израз на смущение.

Няколко неща, които всеки младоженец е добре да знае


младоженец по време на сватба

Сигурни сме, че освен булки ни четат и техните избраници. За разлика обаче от дамите, които макар и стресирани, до голяма степен знаят какво ги чака и какви действия трябва да предприемат, бъдещите съпрузи сякаш остават на дистанция. Ето защо решихме да им отделим внимание с няколко полезни напътствия, свързани с големия ден.

Работете в екип

В повечето от случаите именно булките и техните майки са главните действащи лица, когато става дума за организиране на сватба. Въпреки това или може би именно заради него – все повече се радваме и възхищаваме на младоженците, които се сещат да помогнат и разбират, че делото трябва да е общо. Защото как иначе ще внесете своя личен почерк в голямото събитие, как ще допринесете своето малко, но незаменимо зрънце подкрепа и как ще сте сигурни, че нещата са и по ваш вкус на вашата сватба? Едва ли всичко това ще се получи, ако оставите  задачите и отговорностите само в женски ръце. Говорете със своето момиче и вземете важните решения заедно. Така със сигурност ще се чувствате по-добре и на самата сватба. А и забавата ще е гарантирана!


Помислете за костюма си

Въпреки че на сватбите обикновено всички погледи са приковани в булката, в нейната сватбена рокля, булчинска прическа, обувки, булчински букет, грим и какво ли още не, и въпреки че не го вярвате – вашият външен вид също е важен и със сигурност ще привлече вниманието на гостите. Координирайте своите предпочитания със стилистиката на вашата сватба и темата, на която сте се спрели. Допитайте се до съвета на бъдещата си съпруга и вземете под внимание прогнозата за времето. Когато всичко е ясно – съобщете го на гостите и останалите действащи лица, за да хармонизират своето облекло според вашето.


Булките полудяват

Неоспорим факт е, че всички булки полудяват на някакъв етап от приготовленията. Разбира се в добрия смисъл на думата, но така или иначе – емоциите се развихрят до степен тропическо торнадо. Дамите преследват перфекционизъм във всичко и е наистина трудно да се обуздае целия творчески, емоционален и организационен заряд, който все повече расте и заплашва да се превърне в хаос от идеи и планове. Именно затова ролята на мъжа тук е от особена важност. Драги кавалери – кой, ако не вие, знае как да успокои своя малък дамски ураган, да приласкае демоните и върне своята любима на земята. Заемете позиция и бъдете готови да помагате с логическа мисъл, разбиране и мъжко рамо.

Не излизайте вечерта преди деня на вашата сватба

Много от приятелите ви ще искат да излезете заедно и да се разтоварите от стреса преди големия ден. Въпреки това обаче, опитайте се да си починете и поспите, и посъветвайте и останалите да постъпят по същия начин. Огромно количество сватби се оказват скучни и неуспешни, именно защото гостите и младоженеца са твърде изтощени, за да празнуват подобаващо. След като от една година подготвяте своята сватба – опитайте се да я изживеете на 100 процента и с цялото си желание и енергия за празник. Затова наспете се добре и спестете силите си за големия ден!

Не се бръснете

Ако сте от онези, които обикновено носят брада, независимо дали малка, голяма, хипстърска или каквато и да било друга – със сигурност сте чували до втръсване репликата „Поне за сватбата ще се обръснеш, нали?“ Не им обръщайте внимание! Денят на вашата сватба е голям и важен, но не е причина, за да изневерявате на себе си и да се опитвате да бъдете някой друг. Единственото правило е онова, което пишем сами. Бъдете себе си и се забавлявайте така, както само вие умеете!Публикувана на: 17/05/2016