0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

За проекта

Сватба с WeddingDay.bg - сватбени рокли, покани за сватба, булчински букети


Всяка булка и младоженец, всяка двойка може да създаде своя профил. След това да направете списък с гости, които искате да споделят с Вас радостта. Изпратете автоматично покани за сватба до близките си.

Така, хората, които ше бъдат с Вас на големия ден ще са своевременно информирани и ще успеят да планират времето си така, че да Ви уважат. Вие, от своя страна може да изберете заведение, да изберете и подредите масите, да разпределите гостите си по тях.

Специален сватбен планер е разработен за Вас. Тази функция Ви улеснява с организацията до най-дребния детайл. Предоставя Ви се възможността да планирате и разпределите средствата си с помощта на бюджетиране.

И това, което много харесва на нашите младоженци: предоставя Ви се възможност да създадете свой собствен сватбен сайт за големия ден.

В WeddingDay.БГ всичко е специално.  Вашата сватба, сватбата на Вашите деца, внуци, близки хора – изпипано до подробности. Спокойствието и специалността на този ден е за младоженците и техните родители. Изненадата е за гостите. Хубавата изненада. И така предварително ще заредите Вашата Сватба с позитивен заряд.

С подкрепата на WeddingDay имате достъп и предимство в ателиетата и бутиците, в сладкарски цехове и пекарни. Красиви торти за сватба, пухкави сватбени погачи и ритуални хлябове – информацията за тях е на едно място. Наши приятели са утвърдените сватбени фотографи и дизайнери на булчински рокли.

Нашата интернет платформа е възможна благодарение на нашите приятели – специалистите, които обединяват усилия и предоставят преференциални условия. Спокойно, в удобно за Вас време разглеждате галерии, модели за сватбени рокли, красиви булчински букети и торти. От избор на покани до аранжировка на кът за снимки – възможности много.

В секцията полезни съвети са представени идеи и вдъхновения. Нашите автори са известни сватбени агенти и консултанти, които са написали статиите специално за WeddingDay.BG.

Обявете своята сватба или годеж при нас, и ние ще се постараем информация за това да получат колкото може повече хора.

В Wedding Day сме групирали фирми и услуги в множество категории. Това представляват продукти и услуги от фирми в сватбения бранш в цяла България. Направете сватбения ден специален с Wedding Day.

Поздрави и усмивки от нас, Екипа на WeddingDay.Bg. :)

Wedding Day е виртуален сватбен агент, който е до Вас във всички етапи на организиране на Вашата сватба.