0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Биляна Цанева, сватбен водещ и организатор

Биляна Цанева, сватбен водещ и организатор
Рейтинг:   (от 94 гласа)
Вземи оферта София Биляна Цанева 024242515 София, ул. Козлодуй 156 Уебсайт Мин. цена 170 лв. Мин. време за резервация: 5 Дни Кредит от Фератум
Има хора, които обичат да планират, да организират, да въвеждат ред, да контролират, да оптимизират и да довеждат всяко начинание до край.

Моето име е Биляна Цанева и смятам себе си за един от тези хора, които са призвани да се занимават с организиране на събития и с това да правят хората щастливи.

Страстта ми е да творя и да  създавам добро настроение. От пет години се занимавам с организиране на събития, както в България, така и в чужбина. Занимавала съм се с организирането на големи и малки интернационални събития с различен характер - научни конференции, образователни събития, състезания, обучения, семинари и много други.

Организацията и воденето на сватбени тържества и ритуали, обаче, са моята най-голяма страст. С голям хъс и отношение представям програмите си на три езика - български, английски и испански.  Всяка една сватба е едно ново предизвикателство за мен, което има своя индивидуален сценарий, съобразен с вашите вкусове и желания. Без значение дали искате романтичен изнесен ритуал, атрактивна сватбена програма или игри по време на вашето сватбено тържество – аз и моя екип от професионалисти ще се погрижим за всичко. Това което предлагам аз, и което ме отличава от останалите, е отношение, индивидуален подход и перфектна организация.
Вземи оферта
Услуги
Организатори
Организатори
Фотограф
Фотограф
Екип
Екип
DJ
DJ
Украса
Украса
Водещи
Водещи
Изнесен ритуалПоискай оферта
Вашето запитване беше изпратено успешно
Предпочитан начин за контакт
E-mail
Телефон

Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Коментари и оценки
Коментирано на 15/11/2018 08:19
Росица Кир
коректни 
Вземи оферта 088* *** ***