0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Double Dimension - Сватбена Фотография и Кинематография

Double Dimension - Сватбена Фотография и Кинематография
Рейтинг:   (от 88 гласа)
Вземи оферта България Стела Спасова 0884708017 гр. Пловдив Екип: 7 човека Мин. цена 500 лв. Време за изпълнение: 30 Дни
Здравейте!

Ние сме екип от артисти фотографи и кинематографи – Стела Спасова, Росен Кръстев, Александър Стефанов, Гълъбин Василев и Тихомир Коев – артисти по душа, които обичат това, което правят! Зад гърба си имаме вече 7 години опит, много доволни клиенти и много запечатани спомени и безценни моменти. Фотографията и Кинематографията ни не са просто работа, а страст и любов, чрез които вдъхваме в кадрите си емоции и чувства.

Можем да наречем себе си журналисти и естети, защото емоцията в кадрите, се крият в моментите. Нашата работа е да уловим тези моменти и да ги запечатаме за вас.

За сватбената фотография…

Най-голямата емоция от работата ни се крие в сватбената фотография и не е трудно да се разбере защо – преживяваме всеки момент заедно с вас. В най-важния ден от живота на двама влюбени, ние не сме безчувствени ходещи машини с фотоапарати в ръце, а напротив – ние сме и ваши приятели, с нас е интересно и забавно.
Огромна чест е за нас да имаме привилегията да разкажем историята ви в снимки, които да запазят емоциите и да ви връщат към тях всеки път, когато ги разглеждате.

За кинематографията…

Другата страна на нашата монета е сватбената кинематография – да покажеш изкуството на любовта във филм не е просто приказка, а е цял роман. Когато този роман е наситен с емоциите и любовта на вашия ден, се получава нещото, което ние наричаме сватбена кинематография. Както при фотографията, уловените моменти са винаги неподправени и истински, държим любовта да бъде показана такава, каквато е. И след години, когато пуснете сватбения си филм и чуете заветното “ДА”, да се върнете назад във времето и да преживеете всичко отново.

Сватбената фотография и кинематография са спомените, които запечатваме за вас, семейството, децата и внуците ви. Когато тази тръпка бъде запечатана, тя се превръща в исторически момент – моментът на вашата история, разказана по най-красивия, истински и непринуден начин.

Доверете ни се и спрете да мислите да снимките и филма си, това е наша работа. Вие създавате спомени – ние ги запечатваме Вземи оферта
Услуги
Други градове
Други градове
Фотограф
Фотограф
Двойно заснемане
Двойно заснемане
Заснемане на открито
Заснемане на открито
Въздушно заснемане
Въздушно заснемане
Годежна Фотография
Следсватбени фотосесии
Цялостно заснемане на събитието
Цялостно заснемане на събитието
Заснемане с дрон
Албуми
Албуми
Работи и в чужбина
Работи и в чужбина
Екип
Екип
В цялата страна
В цялата странаПоискай оферта
Вашето запитване беше изпратено успешно
Предпочитан начин за контакт
E-mail
Телефон

Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Коментари и оценки
Вземи оферта 088* *** ***