0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Фойерверки Енигма

Добави към бюджет
Добави в Любими Кредит от Фератум Ангажирай
Фойерверки Енигма
Рейтинг:   (от 75 гласа)
България Емил Йорданов
Поискай среща
0878 701 091 бул. Рожен 25В, София Време за доставка: 2 Дни
Ние от Енигма знаем, че за отбелязването на най-съкровения и специален момент - встъпването в брак, всичко трябва да е на ниво! Този ден трябва да остане един щастлив и незабравим спомен за Вас, за половинката Ви и за Вашите гости. Този ден трябва да е различен, стилен, бляскав, ЕНИГМАтичен.

Вече почти четвърт век ние сме лидери в пиротехниката. Поддържаме огромен асортимент от пироизделия. Работим с най-новите технологии в бранша. Екипа ни спечели редица международни награди за дизайн на пиротехнически шоута (повече информация ТУК).

В резултат всяко едно сватбено тържество получава своето перфектно звездно представление. Свържете се с нас, разкажете ни за предстоящото събитие, границите на бюджета и ще създадем за Вас заря-шедьовър.

Фойерверките не са само взривове, пушеци и светлини. Те са преди всичко емоция! За това ние Ви предлагаме два варианта, две различни изживявания.
Любителски фойерверки, които може да възпламените сами и Професионални фойерверки, за чието изстрелване ще се погрижим ние.

Любителска пиротехника

В зависимост от мощността на ефектите, пироизделията се делят на два вида - любителски и професионални. Ако се спрем на любителските, то това означава, че ще получите готови изделия с описание от нашите дизайнери кое след кое се възпламенява и в кой точно момент.

Професионална пиротехника

При използване на професионални изделия ще получите много по-голяма височина и обем на ефектите. Нашият екип от дизайнери и пиротехници ще бъде на място и ще се погрижи за всичко - разрешителни, безопасност и синхронизация със сценария на празника. Ще направим проект, който отговаря на цветовия код на събитието, времетраенето и бюджета.

Заедно ще създадем Вашето шоу за ВАШИЯ ДЕН!

Знаете ли че?
Можем да синхронизираме лампичките с музика!
Можем да направим дневно осветление (не се шегуваме)!
Можем да сме готови с доставката за по-малко от 48 часа след вашата заявка!
Услуги
В цялата страна
В цялата страна
Свещи
Свещи
Факли
Факли
Светомузика
СветомузикаПоискай оферта
Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Нуждаете ли се от сватбен агент?
Да
Не

Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg

За да добавите коментар към този обект е необходимо да сте регистриран потребител или да сте влезли в системата на WeddingDay.bg
E-mail: 
Парола: 

» Безплатна регистрация
или използвай
Вход с Facebook
Коментари и оценки
X