0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

DJ Стоян

DJ Стоян
Рейтинг:   (от 59 гласа)
Вземи оферта София Стоян Петров 0884723254 София
Казвам се Стоян Петров и имам удоволствието да работя като дисководещ вече повече от 18 години. За това време преминах през цялата стълбица на тази професия - от магнетофонните ленти и грамофонните плочи на баща ми, звучащи на купоните, които организирахме с приятели, през редицата клубове и дискотеки, в които работех с безброй аудиокасети и компакт-дискове около мен, за да стигна до момента, в който се насочих изцяло към озвучаване и водене на сватби, частни и корпоративни събития.

СТИЛ

По време на събитията, водени от мен, се старая да въздействам върху атмосферата на празника повече чрез музиката и по-малко чрез излишното говорене. Стремя се към присъствие, което да не измества центъра на вниманието от младоженците и забавлението на гостите.

Ценя индивидуалния подход към всеки мой клиент и съобразявам протичането на програмата, ритуалите и другите моменти от събитието с неговите изисквания и желания. Затова и винаги държа на минимум една предварителна и необвързваща среща преди да поема ангажимент, за да мога да се запозная с вашите виждания относно предстоящото събитие.

АПАРАТУРА

Разполагам с висок клас професионална апаратура, необходима за озвучаването на сватби и други мероприятия, а също така и с ефектно дискотечно и сценично осветление, което може да придаде една по-специална атмосфера на вашия празник. Вземи оферта
Услуги
DJ
DJ
Озвучаване
Озвучаване
Светомузика
СветомузикаПоискай оферта
Вашето запитване беше изпратено успешно
Предпочитан начин за контакт
E-mail
Телефон

Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Коментари и оценки
Вземи оферта 088* *** ***