0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Ателие Александра

Ателие Александра
Рейтинг:   (от 3 гласа)
Вземи оферта Асеновград Емилия Гайдарова 0878 701 091 ул. Марица 9, Асеновград Кредит от Фератум
Ателие Александра е създадено през 1995г., след приватизация на най-старото ателие за булчински рокли в Асеновград и единствено по рода си до тогава на Балканския полуостров.

Току що завършилата по онова време дизайнерка Димитринка Муташова, се заема със създаването на нови и съвременни бални и сватбени рокли. Преследвайки традицията и използвайки дарбата и уменията си да сътворява нови и уникални булчински рокли, е забелязана през 1998 г. от журито на проведения конкурс за наградата на Пако Рабан. Измежду повече от десет модни къщи за сватбени тоалети от Асеновград и страната, е номинирана именно тя, Димитринка Муташова. Самият Пако Рабан остава впечатлен от съвременните решения на младата дизайнерка.

От нестандартните модели булчински рокли и уникални аксесоари, създадени от екипа на Ателие Александра, стремежа за постигане на максимално удовлетворение на всяка булка, е основна задача и с времето и политика на фирмата.

С усилията на всички работещи в Ателие Александра и управителя на фирмата Саша Муташова, през 2005 г. е открит най-големия магазин за сватбени и официални тоалети в Асеновград. Със своя уникален интериор и съвременни дизайнерски решения в булчинската и абитуриентска мода, магазина се посещава от много клиенти от страната и чужбина.

Към настоящия момент фирмата изнася за Италия, Гърция, Германия и Русия. Вземи оферта
Услуги
Други градове
Други градове
Други аксесоари
Други аксесоариПоискай оферта
Вашето запитване беше изпратено успешно
Предпочитан начин за контакт
E-mail
Телефон

Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Коментари и оценки