0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Ателие Александра

Добави към бюджет
Добави в Любими Ангажирай
Ателие Александра
Рейтинг:   (от 3 гласа)
Асеновград Емилия Гайдарова
Поискай среща
0878 701 091 ул. Марица 9, Асеновград
Ателие Александра е създадено през 1995г., след приватизация на най-старото ателие за булчински рокли в Асеновград и единствено по рода си до тогава на Балканския полуостров.

Току що завършилата по онова време дизайнерка Димитринка Муташова, се заема със създаването на нови и съвременни бални и сватбени рокли. Преследвайки традицията и използвайки дарбата и уменията си да сътворява нови и уникални булчински рокли, е забелязана през 1998 г. от журито на проведения конкурс за наградата на Пако Рабан. Измежду повече от десет модни къщи за сватбени тоалети от Асеновград и страната, е номинирана именно тя, Димитринка Муташова. Самият Пако Рабан остава впечатлен от съвременните решения на младата дизайнерка.

От нестандартните модели булчински рокли и уникални аксесоари, създадени от екипа на Ателие Александра, стремежа за постигане на максимално удовлетворение на всяка булка, е основна задача и с времето и политика на фирмата.

С усилията на всички работещи в Ателие Александра и управителя на фирмата Саша Муташова, през 2005 г. е открит най-големия магазин за сватбени и официални тоалети в Асеновград. Със своя уникален интериор и съвременни дизайнерски решения в булчинската и абитуриентска мода, магазина се посещава от много клиенти от страната и чужбина.

Към настоящия момент фирмата изнася за Италия, Гърция, Германия и Русия.
Услуги
Други градове
Други градове
Други аксесоари
Други аксесоариПоискай оферта
Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Нуждаете ли се от сватбен агент?
Да
Не
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


За да добавите коментар към този обект е необходимо да сте регистриран потребител или да сте влезли в системата на WeddingDay.bg
E-mail: 
Парола: 

» Безплатна регистрация
или използвай
Вход с Facebook
Коментари и оценки