0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Vip Catering

Vip Catering
Рейтинг:   (от 42 гласа)
София
„В.И.П.Кетъринг Сървиз” е фирма за професионален кетъринг, оборудване и декорация. Компанията ни е с утвърден опит, но не спира да се развива и експериментира. Зад гърба си имаме много и успешно организирани мероприятия. Екипът от млади професионалисти осигурява комплексно обслужване на най-високо ниво, независимо дали поводът е коктейл, бизнес семинар, конференция, кафе-пауза, презентация, официален обяд или вечеря, рожден ден, сватба, детско парти, частно или фирмено събитие.

Стратегията и концепцията на фирмата се базират на Индивидуалния подход. За всеки един потенциален клиент се изготвя персонална оферта, съобразена с личните му вкусове и естетически предпочитания. Екип от професионални готвачи съставя индивидуално меню. Богатия асортимент на нашето Коктейлно, Бюфетно и Луксозно меню, задоволяват и най-претенциозния вкус.

Клиентът винаги разполага с възможност да предложи и своя идея за ястия, напитки или обстановка, която да бъде доразвита от нас, до крайното й реализиране. Нашите Eвент Мениджъри са изцяло на разположение на клиента от изготвянето на примерна оферта до цялостното осъществяване на събитието. Ние не правим компромис с качество и стил и държим всеки един детайл да е прецизно и елегантно подбран. Креативността и дизайнерския дух са незаменим помощник на кетъринг фирмата ни, защото стилът и визията на всяко парти са едни от най-важните елементи при организирането му.

В подкрепа на клиентите си, “В.И.П.Кетъринг” залага на приятелското отношение, толерира идеите на клиента и се съобразява с реално съществуващия бюджет - винаги в полза на клиента. Осигуряваме подходящата локация и се грижим за комфорта на нашите клиенти във всеки аспект от работния процес. Ние сме гъвкави и мобилни и предоставяме услугите си в цялата страна. Готови сме да обслужим Вашето събитие във всяка точка на България, независимо от мащаба и вида му, като поемаме грижата за всеки детайл в подготовката и реализацията му.Услуги
Организатори
Организатори
Дегустационно меню
Дегустационно меню
Меню по избор
Меню по избор
Други градове
Други градове
Табелки за маса
Табелки за маса
Разработване на тема
Разработване на тема
Екип
Екип
Менюта
Менюта
Украса за маси/столове
Украса за маси/столове
Украса
Украса
Други
Други
Арки
Арки
Шатри
Шатри
Оборудване
Оборудване
Чаши
Чаши
Обслужващ персонал
Обслужващ персонал
Топла кухня
Топла кухня
Студена кухня
Студена кухня
Кетъринг
Кетъринг