0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Торти Амбелино

Добави към бюджет
Добави в Любими Ангажирай
Торти Амбелино
Асеновград Константин Ганев
Поискай среща
0878 701 091 ул. Александър Стамболийски 85, Асеновград
Марката Амбелино съществува от 22 юни 1992 г.

Всичко започна като изцяло фамилен бизнес  с една сладкарница в центъра на Асеновград, къдетo самите ние препродавахме сладкарски изделия.

Благодарение на нашата всеотдайност спечелихме достатъчно клиенти, които ни убедиха, че трябва да започнем да произвеждаме сами продуктите, които продаваме и че е нужно да развием дистрибуторска мрежа. В началото на 1993 г. отворихме още две сладкарници Амбелино.

Засиленото търсене на нашите продукти ни подтикна към развитието на широка и всеобхватна дистрибуторска мрежа, за да можем да стъпим на повече пазари.

След това бързо развитие, придобихме и едно ново по-голямо помещение подхождащо на амбициите ни. През 1998 г. закупихме сградата, където и сега се помещава сладкарски цех Амбелино.

Подновихме оборудването и постепенно се пренасочихме от сладкарници към изцяло широка дистрибуция на нашите продукти. Закупихме и повече специални хладилни микробуси. По този начин Амбелино се превърна от един локален производител в дистрибутор покриващ седем основни маршрута, включително градовете Пловдив, Хасково, Стара Загора, Пазарджик, Смолян, Карлово и Казанлък

Днес всичко произведено под името Амбелино е разпознаваемо от широк кръг клиенти като гарант за качество и достъпни цени.
Услуги
Други градове
Други градовеПоискай оферта
Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Нуждаете ли се от сватбен агент?
Да
Не
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


За да добавите коментар към този обект е необходимо да сте регистриран потребител или да сте влезли в системата на WeddingDay.bg
E-mail: 
Парола: 

» Безплатна регистрация
или използвай
Вход с Facebook
Коментари и оценки