0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Pro Video

Pro Video
Вземи оферта Велико Търново Тихомир Иванов 0884723254 Велико Търново
Предлагаме сватбени пакети, които отговарят на всеки вкус и бюджет, вариращи от стандартни, които включват заснемане на церемонията от дома Ви по време на подготовката и завършват късно през нощта, за да можем да уловим всеки детайл от Вашия специален ден. Ще персонализираме Вашия пакет според нуждите Ви.

Разполагаме с последните модели техника и предлагаме видеозаснемане във Full HD.

След заснемане материалът се обработва, като се създава висококачествен филм, за да може да се запази до края на живота Ви, а с него и спомените за Вашия специален ден. Дължината на сватбеното Ви видео е в зависимост от Вашите изисквания, но обикновено продължителността е около 3 часа и се предоставя в USB флаш диск формат.

Също така се предлагат и сватбени интро клипове, които се състоят в 4 до 15 минути видео на Вашата сватба, с музика по Ваш избор. Те са подходящи за споделяне с Вашите приятели, а също така и в социалните мрежи, като Youtube или Facebook. Примери за интро клипове може да видите в галерията.

Защо да избера Pro Vodeo?

Ние сме екип от хора и за всички нас, видеозаснемането на сватби и сватбената фотография са нещо, което правим с огромно удоволствие. За нас, това е много повече от просто бизнес. Всяка сватба е едно ново предизвикателство и всеки път ние даваме най-доброто от себе си, за да получат нашите клиенти най-добрите възможни резултати. Видеозаснемаме и фотографираме активно през целия сватбен ден. Отделяме щедрите 80 човеко-часа за видео редактиране и фото обработка, за да създадем един страхотен краен продукт. Само чрез всеотдайност, търпение и професионализъм можем да достигнем до онзи качествен краен продукт, който ще удовлетвори напълно нас и нашите клиенти. 

Вземи оферта
Услуги
Други градове
Други градове
Фотограф
Фотограф
Двойно заснемане
Двойно заснемане
Заснемане на открито
Заснемане на открито
Въздушно заснемане
Въздушно заснемане
Цялостно заснемане на събитието
Цялостно заснемане на събитието
Екип
ЕкипПоискай оферта
Вашето запитване беше изпратено успешно

Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Коментари и оценки
Вземи оферта 088* *** ***