0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

SiMoni Sposa

SiMoni Sposa
Вземи оферта Варна Даниела Чукова 0884723254 бул. Осми Приморски полк 81, Варна
SiMoni sposa е модна къща, специализирана в производството и продажбата на булчински и официални тоалети, със собствена душа и стил, която със своите продукти не само отговаря на високите изисквания на своите клиенти, но им подарява и емоции, които да помнят цял живот.

Следвайки своето желание за постоянни иновации,
от 2012 година SiMoni sposa е официален представител за България на световно известните марки Nicole Spose, 100% made in Italy марка, чиито колекции говорят за една млада и свежа мода, която диктува тенденциите без да забравя за качеството и неповторимия италиански стил и внимание към детайлите.

Други световно известни марки, които SiMoni е избрала да представя за България са Тhe Group и Cirizzi Paris, френски марки, отличаващи се със своята изтънченост и шик. Различните линии на марката – Miss Kelly, Just For You, Collector и Miss Paris, които можете да откриете в бутика в град Варна, са изключително разнообразни и предлагат решения за различните вкусове на модерното време.

Цените на марките, които SiMoni предла са преференциални за България.

Да не спираме да се променяме и следим модните тенденции, да сме винаги креативни и стилни е приоритет за нас и продуктите с марка SiMoni.

Aкцентът е поставен върху нашите клиенти, техните специфични желания и очаквания  спрямо избора им на булчинска рокля. Вземи офертаПоискай оферта
Вашето запитване беше изпратено успешно

Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Коментари и оценки
Вземи оферта 088* *** ***