0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Светослав Кръстев

Светослав Кръстев
Рейтинг:   (от 10 гласа)
Вземи оферта Бургас Светослав Кръстев 0884723254
Казвам се Светослав Кръстев и съм сватбен и портретен фотограф, базиран в гр. Бургас. Заснемам сватби и сватбени фотосесии в Бургас, Поморие, Несебър, Свети Влас, Обзор, Созопол, Приморско и Царево и др. Любими сватби за мен са тези с изнесени сватбени церемонии край морето и сватбените тържества на открито, допълващи романтичната атмосфера на Вашия празник.

Нека Ви разкажа с няколко думи как снимам:

Ако ме изберете за свой сватбен фотограф, аз няма да поискам от Вас непрекъснато да позирате в сложни пози. Атмосферата, която Ви обкръжава в сватбения ден е най-важна за мен. И тя трябва да е лека, естествена и непринудена. Това, което търся е на моите снимки, хората да се усмихват и да се радват, тъй като сватбата на първо място е празник. Така фотографиите се получават живи и искрени и именно тези снимки ще са най-ценни за Вас през годините.

На Вашата сватба аз ще бъда усмихнат, вежлив и общителен, винаги готов да помогна, а в моментите, когато това е необходимо ще остана максимално незабележим.

На всяка сватба аз вземам двоен комплект фотографско оборудване, за да не се изгуби нито един Ваш кадър. Разбирам отлично цялата отговорност, която нося, тъй като сватба не се повтаря. Освен това, можете да не се безпокоите за съхраняването на Вашите снимки 1 годинa, тъй като аз гарантирам надеждното им съхраняване през този период.

Не ограничавам бъдещите младоженци с готови сватбени пакети за снимки. Разкажете ми как сте планирали сватбата Ви и какво желаете да заснема и ще получите точна оферта, без скрити условия.

След сватбата Ви неголяма серия от фотографии (около 50-60 снимки) ще получите в рамките на 15 дни. Останалите снимки ще бъдат готови в рамките на 45 до 60 календарни дни, записани на красива флашка (USB flash drive) в кутийка от бамбуково дърво и отпечатани 25 броя снимки в размер 13 см х 18 см. Флашката и снимките са поставени в ръчно изработена дървена кутия във винтидж стил за красив спомен от един незабравим ден.

Всички фотографи качваме на сайтовете си най-добрите си снимки, но истинския "тест" за всеки сватбен фотограф е да покаже, как е заснел цялата сватба. При Ваше желание ще Ви покажа снимки от една цяла сватба, за да вземете решение аз ли ще съм фотографа за Вашия празник. Вземи оферта
Услуги
Други градове
Други градове
Фотограф
Фотограф
Заснемане на открито
Заснемане на открито
Годежна Фотография
Следсватбени фотосесии
Цялостно заснемане на събитието
Цялостно заснемане на събитието
Албуми
Албуми
Екип
ЕкипПоискай оферта
Вашето запитване беше изпратено успешно

Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Коментари и оценки
Вземи оферта 088* *** ***