0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Фойерверки Торнадо

Фойерверки Торнадо
Рейтинг:   (от 2 гласа)
Вземи оферта София Алексей Анев 0884723254 Студентски Град бл. 55, София Мин. цена 30 лв.
Избирайки Фойерверки Торнадо, вие избирате начин на поведение.
Демонстрирате стил и елегантност на Вашата сватбена заря!

Доверявате се на клас, при който можете да се чувствате сигурно и безопасно, а едновременно с това получавате идндивидуално персонално обслужване, внимателно прецезирано специално за Вас! 

Предимство по обезпечение. Ние разполагаме с необходимия потенциал, за да осигурим провеждането на Вашето пиротехническо шоу със сватбени фойерверки.
Работим със собствен проектантски и пиротехнически екип. Разполагаме със специализиран превоз за взривни вещества - ADR. Осигуряваме най-съвременно професионално оборудване, което включва установки, мортири и пултове за дистанционно и централизирано управление на процеса на взривяване и др.
Предимство по администрация. Разполагаме с национален лиценз за провеждане на специални взривни работи в населено място. Всички, проектанти на взривни работи, ръководители и пиротехници са обезпечени със съответните квалификационни свидетелства за персонал на взривни работи. С нашите сватбени фойерверки Вашата сватбена заря е безопасна!

Предимство при ценообразуване. Директният внос на пиротехника от Азия и Европа ни осигурява изключително конкурентни цени. Така защитаваме и се грижим внимателно за финансовото здраве на нашите партньори и клиенти. 

Предимство при регистрация в сайта ни. Регистрацията в нашият сайт ви осигурява достъп до електронния вариант на Магазин Торнадо.
Доставка на място на посочен от вас адрес и клиентска, клубна карта с отстъпка. След като се запознаете с условията за ползване на сайта и в случай, че се съгласите с тях получавате новини и друга полезна за вас информация на електронната си поща.
При плащане на артикули от продуктовият каталог на Магазин Торнадо, вкл. сватбени фойерверки, имате на разположение банков електорнен ПОС терминал.
Не на последно място, динамична аудио и видео връзка в реално време с нашите продавач консултанти.

И всичко това без да чакате и без да пътувате. Напротив. Създаваме модел на свят, в който бихме искали да живеем и ще сме щастливи да се присъедините към нас!

Заповядайте! Вземи офертаПоискай оферта
Вашето запитване беше изпратено успешно
Предпочитан начин за контакт
E-mail
Телефон

Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Коментари и оценки
Вземи оферта 088* *** ***