0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Торти Фантазия

Торти Фантазия
Рейтинг:   (от 42 гласа)
Вземи оферта Плевен Светлин Стоянов ул. Ела 5, Плевен Уебсайт Мин. цена на парче: 5 лв. на парче Макс. брой парчета: 300 бр. Време за доставка: 5 Дни
Сладкарско ателие "Фантазия" работи и е любима марка на малки и големи повече от 25 години. 25 години на безупречно качество и професионализъм, насочени към задоволяването и на най-капризните желания на верните си клиенти.

Започвайки с малък цех, намиращ се на бул. "Русе" и неголям, но сплотен екип, марката упорито успява да се наложи в Плевен и околностите. Преминавайки през не една трудност, устоявайки на годините на криза, "Фантазия" успява да надгради започнатото като открива ново, голямо и модерно предприятие.

С неспиращ стремеж към развитие и подобряване на предлаганите продукти, фирмата изгражда модерно предприятие за производство на сладкарски изделия, без аналог в региона. Оборудвана с най-съвременна техника, спазваща всички изисквания за безопасност и хигиена, работилницата бързо успява да увеличи обема на продукцията.

Сладкарско ателие "Фантазия" изработва както стандартни торти, рула и пасти, така и торти по поръчка - детски торти, сватбени, фирмени и специални торти. Големият избор на торти по каталог или приготвянето по идеи на клиента, печели всеки ден нови почитатели на марката "Фантазия". Всеки ден с изключително внимание ние създаваме специално за Вас истински сладки изкушения, без да добавяме консерванти, запазвайки истинския вкус на всяка съставка.

За постигането на тази неповторимост на нашите изделия, много внимателно подбираме всеки вложен материал - вкусни и качествени шоколади и кремове. заливки, ядки и плодове, декорации. Всичко това с една единствена цел - да накараме всеки, вкусил от нашите творения, да пожелае отново неповторимата наслада от опитаното.

Един от основните фактори за успеха на сладкарско ателие "Фантазия" е екип от добре подготвени специалисти, които с радост ще изпълнят всеки Ваш каприз, ще превърнат в торта любимата играчка на Вашето дете, ще облекат в съвършен вкус и форма всяка Ваша сладка фантазия.И не на последно място, извършваме доставки до населени места в голяма част от Северна България.

Това сме ние!Вземи оферта
Услуги
ТортаПоискай оферта
Вашето запитване беше изпратено успешно

Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Коментари и оценки
Коментирано на 26/03/2020 07:13
Гергана Ге
Коментирано на 10/05/2019 06:26
Ралица Цек
много съм доволна от адекватните им и навременни отговори :) 
Вземи оферта 088* *** ***