0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

10.04 Stories by Sylvia

10.04 Stories by Sylvia
Вземи оферта Силвия Трифонова София Мин. цена 145 лв. Време за изпълнение: 10 Дни
Запазете емоциите от сватбения ден върху коприна

10.04 Stories by Sylvia е бутиково студио за запазване на емоции. В него работят две ръце, тези на Силвия, като запазват цветовете от сватбените ви цветя върху копринени аксесоари и дрехи.

Метода на багренето
Багря само с природни пигменти по много древна техника, ползвана за багрене на материи преди 5,000 години. Използвам метода bundle dye, с който създавам уникални аксесоари или дрехи, които ще притежавате само вие. Ползвам висококачествена коприна, в която цветята от сватбата  ще се сгушат, за да оставят емоциите от важния ден в гардероба или дома ви.

Защо бавна мода
Всички продукти на 10.04 Stories by Sylvia се създават с мисъл за природата, абсолютно са безвредни и са част от бавната мода.

Бързата мода е отговорна за 10% от световните въглеродни емисии – повече от международните полети и морското корабоплаване взети заедно. Текстилното производство е причина за около 20% от замърсяването на прясната вода в световен мащаб вследствие на продукти за боядисване на платовете и крайна обработка.
Всяка година прането на синтетични материали води до натрупването на повече от 14 милиона тона микрочастици пластмаса на дъното на океана.

Върху какво е възможно да запазя цветята от сватбата?
Мога да запазя цветята от сватбата върху копринен шал с различни размери, калъфки за възглавници, копринен кафтан или халат, копринена рокля, др. Изпратете ми запитване с желанията си, за мен ще е чест да изпълня и най-предизвикателното.

Подаръчни ваучери
Ако желаете да направите подарък за сватбата, изберете подаръчен ваучер за багрене с природни пигменти от 10.04 Stories by Sylvia. Ще получите елегантен ваучер, който булката, а и младоженецът, със сигурност ще оценят. С него ще им дадете уникална възможност да запазят цветята от сватбата си върху коприна. Вземи офертаПоискай оферта
Вашето запитване беше изпратено успешно

Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Коментари и оценки
Вземи оферта 088* *** ***