0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Асти Денс - Антонио Симеонов и Сорина Богомилова

Асти Денс - Антонио Симеонов и Сорина Богомилова
Рейтинг:   (от 64 гласа)
Вземи оферта България Николай Бояджиев 087x xx xx xxпокажи0876 12 00 81
Фолклорна танцова формация Асти Денс ви предлага своята празнична програма, изградена върху традициите на българския фолклор и песенно изкуство.

За 7-те години, в които формацията взема участие в различни празненства, сме изгладили до съвършенство своята програма и знаем идеално какво се харесва на гостите на събитието и как да взаимодействаме с тях, за да се забавляваме заедно! Тези, които ни познават, ни търсят заради емоцията, която споделяме и с усмивка си спомнят за хубавия повод!

Талантливият певец Антонио Симеонов винаги с добро настроение поздравява всички с песни от цяла България, а граовската певица Сорина Богомилова, солист на НФА “Филип Кутев” повече от 30 години, завладява с вълшебния си автентичен глас и пеене!

Формацията се изявява най-често в състав от един певец и 4-ма танцьори, а по-ваше желание и в разширен състав. За богатство на програмата включваме и колеги гайдари и други музиканти. Ние можем да моделираме нашата програма според вкуса и предпочитанията ви, да ви помогнем с кумовата ръченица и други ритуали.

Внесете българското, истинското в своя празник с нас, а ние с плам и желание от любовта ни към фолклора ще ви предоставим най-добрия начин да го направите! Свържете се с нас! Разгледайте и нашите минали участия и дано ви хареса! Вземи оферта
Услуги
Народни танци
Народни танци
Двойни сватби
Двойни сватби
Други градове
Други градове
Екип
Екип
В цялата страна
В цялата страна
Изпълнител/и
Изпълнител/иПоискай оферта
Вашето запитване беше изпратено успешно

Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Коментари и оценки
Вземи оферта 088* *** ***