0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Камен Загоров

Камен Загоров
Вземи оферта Камен Загоров 024242607 Бул.Сливница 132 ет.2 ап.9 Екип: 1 човек Мин. цена 800 лв. Време за изпълнение: 30 Дни Кредит от Фератум
Здравейте,

Казвем се Камен Загоров. Фотограф... Обичам работата си и за мен тя носи безкрайно удовлетворение и радост, когато виждам усмихнатите лица на хората, които са ме избрали! С много желание и креативност пристъпям към всеки един клиент! Индивидуално подхождам, когато застана зад обектива, усещам желанието на всеки, съобразявам се с неговото виждане за фотосесия. Деликатно предлагам моите идеи, без да ги налагам! УСЕЩАНЕТО ЗА ХАРМОНИЯ И ВЗАИМНОСТ МЕ ПРАВИ ТОВА, КОЕТО СЪМ! Професионалист зад обектива, улавяйки същността и настроението на всеки един от вас..

Можете да разчитате на мен за: пълното заснемане на вашата сватба, отразяване на целия ден или почасово при желание на клиента. Заснемане на фирмени партита, рожденни дни или други важни събития. Лични, детски фото сесии, с приятели или просто за забавление. Арт фото сесии на бременни мами и малки сладки бебчета. Модни фото сесии за портфолиа на модели или за каталози или други рекламни материали. Продуктова фотография. Интериорна, панорамна и 360 градуса фотография. Снимки със дрон с резолюция от 21 МП! И всичко, което клиентът си пожелае! Техниката, с която разполагам е с много високо качество. Снимам с Никон и Сони с възможно най-голямата резолюция от 38-42МП.  Мога да изнеса автономно осветление на локация при желание на клиента.  Освен във Варна и региона приемам снимки и за цялата страна, както и в чужбина. Снимал съм в Италия и Гърция. Говоря свободно английски и руски език. J

Само сега за сезон 2019г ПОДАРЯВАМ ГОДЕЖНА или СЛЕДСВАТБЕНА фото сесия! J

Също така за минимално доплащане може да ангажирате и втори фотограф, което ви гарантира двойно повече кадри и отразяване на повече детайли от вашия специален ден..

Надявам се снимките ми да говорят сами за мен и също така да ви харесат.:)Ето и примерна оферта за заснемане на сватбеният ден: Цялостно заснемане на сватбеният ден: от полагането на грима и прическата, вземане на булката, църковен ритуал, подписване, фотосесия и ресторант. Отразяване на целият ден, обикновенно минимум от 10-12 часа снимки.. Получавате всички кадри! Плюс неограничен брой на обработените!

Втори фотограф за целият ден, само за 250лв. Вземи оферта
Услуги
Фотограф
Фотограф
Заснемане в студио
Заснемане в студио
Заснемане на открито
Заснемане на открито
Предоставяне на оригинали и записи
Предоставяне на оригинали и записи
Цялостно заснемане на събитието
Цялостно заснемане на събитието
Албуми
Албуми
Работи и в чужбина
Работи и в чужбинаПоискай оферта
Вашето запитване беше изпратено успешно
Предпочитан начин за контакт
E-mail
Телефон

Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Коментари и оценки