0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Агенция Арабела

Агенция Арабела
Рейтинг:   (от 28 гласа)
Вземи оферта Пловдив Велина Иванова 088x xx xx xxпокажи0885 20 19 23 гр. Пловдив, комплекс "Райски кът" - ул. Атон 1 Уебсайт Мин. цена 100 лв. Време за доставка: 14 Дни
Казвам се Велина и преди повече от 11 години създадох Агенция Арабела. Като сватбен организатор сформирах екип от неуморни и креативни хора, готови да ме подкрепят във всяка инициатива за да реализираме Вашия сватбен ден.

Моите ключови думи, когато става въпрос за сватба са:

елегантност
хармония
красота
В работата си с младоженците следвам тези основни стъпки:

ясна комуникация
изслушване и вникване в техните идеи и представи
съгласуване на точен финансов план и придържане към него
Желанието ми е да работя с двойки, които са внимателни към стила, стремят се към елегантност, изисканост и индивидуалност.

Обичам да слушам историите на бъдещите съпрузи, да идентифицирам детайли от който да започнем да проектираме и създаваме наистина лично, завладяващо, никога тривиално събитие, но изненадващо и изпълнено с незабравими емоции.

Много от младоженците, които  идват при мен, не са съвсем наясно от какви услуги имат точно нужда. Дали желаят помощ при организацията или искат да реализираме дизайн на самата сватба - декорацията и, а също искат ли да осигурят спокойствие като наемат координатор. Затова ще внеса малко яснота.

Сватбен агент/организация  - съдейства при етапите на организация. Организира срещи с професионалисти от които Вие може да изберете най-подходящите за Вас. Предлага локации съобразени с броя на гостите, бюджет, интериор и т.н. Разбира се това включва още много елементи, които са специфични за определената сватба.

Сватбен дизайнер/декорация - това е услугата, която ще Ви помогне да "шлифовате" Вашите първоначални идеи за да се постигне ефектна декорация. Ще може да обсъждате цветове, стилове, цветя, осветление и т. н.  Да имащ добър вкус към мебели, дрехи и обзавеждане е едно, да се направи дизайн на събитие е нещо съвсем различно. Необходимо е артистично око, което може да преобразява пространства.

Координатор/управление на сватбения ден  - когато изберете услугата Координация в сватбения ден,  може да разчитате на дискретно и съсредоточено  присъствие и готовност за намеса във всеки етап когато се налага. НИКОГА  координатора не е главен герой, но прави всичко възможно младоженците и гостите да се  чувстват спокойни и да  се забавляват. Координатора изглежда винаги усмихнат, но често зад "кулисите" е принуден да взема трудни решения и  да не оставя нищо на случайността. Това е добро решение, ако сте организирали сватбата си сами, но  не желаете да се натоварвате в самия ден.

Офиса на Сватбена Агенция Арабела се намира в град  Пловдив, но работим на територията на цялата страна. Вземи оферта
Услуги
Двойни сватби
Двойни сватби
Организатори
Организатори
Други градове
Други градове
Балони
Балони
Табелки за маса
Табелки за маса
Цветя
Цветя
Разработване на тема
Разработване на тема
Екип
Екип
Покани
Покани
Украса за маси/столове
Украса за маси/столове
Свещи
Свещи
Печат на покани
Печат на покани
Букети
Букети
Украса
Украса
Други
Други
Водещи
Водещи
Декор
Изнесен ритуалПоискай оферта
Вашето запитване беше изпратено успешно

Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Коментари и оценки
Коментирано на 04/11/2019 10:44
Галя Иванова
Много, красиви покани! 
Коментирано на 04/11/2019 10:44
Галя Иванова
Много, красиви покани! 
Вземи оферта 088* *** ***