0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Brutale

Brutale
Вземи оферта Каролина Далкалъчева 0884723254 ул. Братя Миладинови 5, София Мин. цена 599 лв.
Ние от Brutale предлагаме индивидуално ушити костюми и ризи по поръчка, съобразени с точните мерки на всеки клиент. Изполваме метод Made to Measure, който се използва от най-големите марки в модната индустрия за ушиване на костюми по поръчка като Brioni, Brooks Brothers, Dunhill, Scabal, Jeff Banks и други марки от емблематична улица Savile Row в Лондон. От там през 1731 година започва историята на мъжките костюми, каквито ги познаваме днес.

Използваме само с тъкани на най-доказалите се марки платове от Англия и Италия - Vitale Barberis Canonico, E. Thomas, Lanificio Cerruti Lanificio F.lli Cerruti, Thomas Mason, Dormeuil, Canclini.

Няма мъж, за когото е ушит костюм поръчка, който след това се е върнал към конфекцията. Причината е, че дрехата ушита по мярка винаги стои безупречно и следва извивките на тялото.

Заповядайте в ателието ни в центъра на гр. София за да се потопите в магията на мъжката мода, такава каквато е била последните няколко века, пречупена през призмата на съвремието. Вземи офертаПоискай оферта
Вашето запитване беше изпратено успешно
Предпочитан начин за контакт
E-mail
Телефон

Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Коментари и оценки
Вземи оферта 088* *** ***