0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Милиони Балони

Милиони Балони
Рейтинг:   (от 10 гласа)
Вземи оферта София Яна Митева 0878 701 091 гр. София, кв. "Студентски град", бл. 55 Мин. цена 30 лв. Мин. време за резервация: 2 Дни Кредит от Фератум
Всяка булка си мечтае нейната сватба да бъде  незабравима и уникална!

Ние от  „Milioni Baloni“ ще помогнем това да се сбъдне, консултирайки Ви и изработвайки  вариант, който отговаря на Вашия стил  и очаквания.

Представете си,  как отваряйки вратите на сватбената зала, преминавате под арка от вплетени балони и цветя, гостите Ви посрещат от масите, украсени с букети от балони в различни размери и тематични цветове, а защо пък не и щамповани с Вашите инициали. Голямо сърце от балони, символ на любовта, грее на Вашата масата. Закачливи балони танцуват около дансинга и радват гостите Ви.  А какво мислите за зашеметяващия ефект и буря от емоции, които ще Ви донесат многоцветните светещи балони, когато ги пуснете с Вашите гости в нощното небе?

И благодарение на дългогодишния ни професионален опит, всичко това ние  можем да Ви го предложим, гарантирайки високото качество на продуктите, с които работим.

Разнообразие от видове балони, модели и цветове може да намерите на сайта ни в нашия каталог, което ни дава възможност да Ви предложим различни и оригинални варианти на декорации с балони.

Заповядайте, доверете се на нашите професионализъм, креативност и въображение, за да сбъднем Вашата мечтана сватбена украса.

Каталог

Балони пастел – различни цветове и размери;
Балони металик - различни цветове и размери;
Фолио балони – различни форми, цветове и големина;
Балони форми – разноцветни и с различен размер; 
Големи балони – различни цветове и атрактивен размер;
Опаковъчни балони – безцветни, с различен печат, нестандартна и оригинална идея за опаковане за подарък;
Лед балони – с различен цвят на светлината, размер и цвят на балона.

Декорация с балони

Модул 1: Арки от балони, Арки от балони и цветя и др. видове арки 

Арката е впечатляващ начин за декорация на централните точки от Вашето тържество. Тя задържа вниманието на аудиторията, независимо дали е поставена на входа на обекта или около основна точка от събитието. Може да бъде изработена от балони с въздух, хелий, комбинирана, вплетена с цветя и т.н.

Модул 2: Пилони от балони

Най - добрите позиции за пилоните са входовете на помещението, ъглите, сцената, покрай пътека и т.н.. Препоръчваме ги за украса на стъпала и пешеходни алеи, така разположени пилоните от балони с въздух създават в тези площи усещане за разходка в приказен свят.

Модул 3: Фигури от балони

Изработваме фигури от балони по проект или задание на клиента. Сред най– предпочитаните фигури са - сърца, лебеди, кръг, животни и др. Видът на фигурата зависи изцяло от въображението Ви.

Модул 4: Балони с хелий

Балоните с хелий са едни от най-предпочитаните елементи за декорация. Предлагаме голямо разнообразие от цветове, форми и размери. Подходящи са за всеки повод и събитие!

Модул 5: Светещи балони

Многоцветните светещи балони са ярка декорация за всеки интериор. Пуснати в нощното небе създават зашеметяващ ефект и буря от емоции.

Модул 6: Декор от балони за фотография

Изключително търсен продукт в последно време. Все повече и повече се налага като тенденция при провеждане на събития от различен характер.

Модул 7: Балони, напечатани по заявен от вас дизайн

Подходящ начин да подарите послание върху балон или да запечатате желан елемент от Вашето тържество (инициали, дата). Вземи оферта
Услуги
Други градове
Други градове
Балони
Балони
В цялата страна
В цялата страна
Украса за маси/столове
Украса за маси/столове
Украса
Украса
Други аксесоари
Други аксесоари
Декор
Арки
АркиПоискай оферта
Вашето запитване беше изпратено успешно
Предпочитан начин за контакт
E-mail
Телефон

Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Коментари и оценки