0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Фойерверки Торнадо

Фойерверки Торнадо
Рейтинг:   (от 26 гласа)
София
Експлозия от красота!

Сватба! Колко малка думичка, а каква емоция и енергия носи. Често се асоциира с приказка, а какво има във всяка приказка? – Щастлив край с фойерверки. Именно! А ние от Фойерверки Торнадо Ви предлагаме фойерверк-шоу, синхронизирано с музика. Какъв по-запомнящ се и зареждащ финал за Вашия приказен ден от еуфория, изтъкана от любима Ваша мелодия и огнена феерия, която предава едно фойерверк-шоу.

Ние можем да създадем специално за Вас индивидуален сценарий за заря, синхронизиран с любима за Вас песен. Тъй като музиката е изключително важен елемент и основа, върху която се стъпва за този вид шоу, водеща е песента, която сте си подбрали. Колкото, обаче, и да Ви говорим каква емоция и заряд носи една заря, трябва да сте я изживели, за да ни разберете. Това е нещо уникално! Всяко фойерверк-шоу е индивидуално, няма как да се повторят чувствеността и експресивността му. Огнени кълба се изстрелват с много голяма височина и интензитет, брокатени корони озаряват небесния свод, хризантеми и божури разцъфват в нощта... и всичко това, докато с гостите си се наслаждавате на любимата си песен. Относно всички детайли (бюджет, времетраене, ефекти,...) можем да ги обсъдим на среща в нашия офис или удобно за Вас място.

Разбира се, това далеч не е всичко, което можем да Ви предложим за най-чувствения ден от живота Ви. А сега само си представете следния момент – поръчали сте си на Dj-я песен за първия Ви сватбен танц. Всички очи са вперени във Вас, музиката зазвучава, гостите са Ви заобиколили и Вие сте унесени в магията на любовния танц. И бум! Около Вас заискряват високи  стълбове от огнени вулкани. Целият блясък на магията Ви е обградил и залива сцената.

Приказно, нали?!

Можем също така да Ви предложим огнени надписи, с които можете да допълните блясъка на Вашия сватбен ден. Инициали или изцяло изписани имената Ви, символ "Сърце" в съчетание с букви – всичко зависи от Вас, ние имаме какво още да Ви предложим.

Нашите предложения за Вас
 
Фойерверк-шоу синхронизирано с музика
 
Кулминационният момент на всяко тържество е зарята. Съчетава в едно музика с различни пиротехнически изделия. Цветни палми, хризантеми, божури, брокатени корони, фигурални ефекти, комети са само част от ефектите, които могат да присъстват във Вашето фойерверк-шоу. Експлозия от цветове, светлини и емоция! Продължителността се определя от клиента, може да съчетава няколко песни за по-голяма продължителност на шоуто и наслада за поръчителите му. Срок на поръчка – поне 30 дена по-рано /необходимо е технологично време за подготовка на документи и разрешителни/.

Сценична пиротехника
 
- Вулкани. С различно времетраене и височина на ефекта. Изключително предпочитан за сватбени тържества по време на първия танц на младоженците.
- Водопади. Много атрактивен сценичен ефект. В зависимост от терена може да бъде и с по-голяма дължина. Подходящ за монтиране на покриви.
 
Огнени надписи

 
- Статичен с искрящ пламък. Изработен от контурни пиротехнически свещи с искрящ пламък, създава чувство за неповторима тържественост на събитието. Особено популярен и предпочитан, поради относително ниската себестойност и кратки срокове на изпълнение. Обикновено 5 до 7 работно дни. Времето за горене е в рамките на 60 секунди. Предвиден за еднократна употреба.
- Статичен с класически пламък. Представлява метална газова инсталация, при която тръбна конструкция оформя контура на символите (букви, цифри, лога и др) и гори с класически червен огън. Времето за горене може да варира от няколко часа до няколко дни.
 
Фойерверки на вода
 
Водните фойерверки се взривяват на повърхността на самата вода. При употребата им се образуват разноцветни причудливи форми в зависимост от заложените ефекти. Цветни килими, воден балет, куполи и спирали са само част от ефектите, които могат да бъдат използвани. Най-подходящи са големи морски площи, язовири или езера. Фойерверките на вода могат да бъдат комбинирани с огнен надпис или с класическо фойерверк-шоу. А музикалният съпровод на водните фойерверки превръща шоуто в наистина незабравимо изживяване.
Услуги
Огнени надписи
Балони
Балони
В цялата страна
В цялата страна
Светлинно шоу
Огнено шоу