0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Fusion Photography

Fusion Photography
Вземи оферта Варна 0885706170 0884723254 Гр. Варна, ул. Света Ирина бл.14 Екип: 2 човека Мин. цена 1000 лв. Време за изпълнение: 12 Дни
Здравейте,

Като сватбен фотограф вярвам, че Вашите снимки трябва бъдат стилни, елегантни и романтични и да издържат на теста на времето. Кадри, които не се водят по някакви временни тенденции във фотографията и такива, които с гордост ще показвате на децата си някой ден.  Още когато снимах първата си сватба исках да направя кадри, които не просто отразяват събитието, а такива които да имат художествена стойност, да бъдат разнообразни и да Ви карат да ги разглежате отново и отново. В тях да се усеща атмосферата на сватбата и да говорят сами за себе си, без да е нужно да се разясняват, разказвайки историята открай докрай в логична последователност. Да бъдат уловени смях, сълзи, любов и изобщо цялата палитра от емоции, които сватбеният ден може да ни предложи.

Гарантирам Ви, че ще си изкараме страхотно, защото умея да предразполагам хората и да ги карам да се чувстват спокойни пред моята камера. На сватба, освен техниката, винаги вземам с мен и чувството си за хумор, което ми помага в много случаи да създам търсения от мен ефект на естествена усмивка. Ще се убедите, че да си "модел" всъщност е много лесно, стига да следвате няколко простички съвета от моя страна. Няма да Ви се налага да го правите цял ден, разбира се! Има си време и за кадри, които не са режисирани от мен и моменти, които дори не подозирате, че са се случили докато не разгледате всичките си снимки!

Затова и сватбената фотография е толкова интересна.

Всеки път е различно, всеки път е интересно. Нямам търпение за следващата си сватба! Вземи оферта
Услуги
Други градове
Други градове
Фотограф
Фотограф
Заснемане на открито
Заснемане на открито
Годежна Фотография
Албуми
Албуми
В цялата страна
В цялата странаПоискай оферта
Вашето запитване беше изпратено успешно

Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Коментари и оценки
Вземи оферта 088* *** ***