0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Ледени Фигури Ice Art

Ледени Фигури Ice Art
Рейтинг:   (от 38 гласа)
България
Представете си, че сте поканени на сватба.
Отивате с приповдигнато настроение, атмосферата е тържествена и стилна, а в залата ви посреща голяма прозрачна скулптура, която свети в магически цвят.

Докосвате я плахо и не можете да повярвате...лед! Това е емоцията, която ние от фирма Айс Арт изживяхме някога далеч от България. Оттогава за нас се превърна в цел да направим възможно за повече хора да се насладят на красотата на скулптурите от кристален лед.

За щастие това е вече факт. От основаването на нашето ателие през 2015г. досега успяхме да направим много събития незабравими с вълшебството на фигурите от лед. Ледената фигура се превръща бързо в център на вниманието на всяко едно събитие.

Изкуството “Карвинг на лед” (Ice Carving)
В нашето ателие произвеждаме големи сто и двайсет килограмови блокове от прозрачен лед, от които изсичаме фигурите.

С помощта на специални инструменти и много ентусиазъм превръщаме ледения блок в красива фигура, която да радва гостите на събитието цяла вечер. Ледените фигури на Айс Арт запазват оригиналната си форма на стайна температура поне пет-шест часа, а за пълното им разтапяне е необходимо цяло денонощие.

Технология на прозрачния лед
Ледът, с който правим нашите фигури, е чист и абсолютно безвреден за околната среда.

Произвежда се по специална технология, като водата замръзва бавно и се превръща в голям напълно прозрачен леден блок. За да замръзне един леден блок са необходими четири денонощия. Прозрачният лед се топи много по-бавно, защото е плътен.

По индивидуална заявка
За нас винаги е радост и предизвикателство да изработим фигура по индивидуална заявка.
Почти всичко може да се направи от лед. Особено впечатляващи са фигурите, в които има замразени елементи - снимка на младоженците, подаръци, плодове, миди и др. Всеки може да си избере примерен дизайн или просто да се свърже с нас и заедно да измислим нова и уникална ледена фигура.

По желание можем да направим фигурата още по-специална като добавим инкрустирани в леда инициали или послание.

Ефектна презентация
Красотата на фигурата от кристален лед се допълва от подходящата презентация. За целта използваме специално проектирани дисплеи, в които поставяме скулптурата.

Те са снабдени с вградено LED осветление с различни цветове, както и със система за дренаж на водата.
Чарът на ледените фигури е в това, че нещо толкова красиво е създадено, за да бъде видяно само веднъж.
Услуги
Осветление
Осветление
Украса
Украса
Произход на производител
Български