0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Romantika Fashion

Romantika Fashion
Рейтинг:   (от 1 гласа)
Вземи оферта София Валентина Боянова 0884695233 София 1309 ул. Цар Симеон 240-242 Уебсайт Кредит от Фератум
През 1993 година популярният български дизайнер София Борисова създава реномираната модна къща Романтика Фешън, която вече 25 години заема лидерски позиции на пазара за булчински тоалети в България.

Модната къща поддържа и предлага богата гама от тоалети, както дизайнерски на самата София Борисова, така и на световно известните лидери в булчинска мода - марките MORY LEE NEW YORK, RONALD JOYCE UK, VICTORIA JANE UK и EDDY K.  MILANO, SOFIA SPOSA MILANO както и официални тоалети налидерът в PROM колекциите на MDGNY и  VENI INFANTINO LONDON. Като ексклузивен  представител за цяла източна Европа на гореспоменатите брандове, Романтика Фешън поддържа над 600 модела от колекциите и предлага широк ценови диапазон.

Тоалетите висша мода на София Борисова са изработени от уникални, скъпи дизайнерски материи, висок клас дантели, с които работят най-популярните световните дизайнери. Кройките са изключително сложни, роклите се усещат като втора кожа – леки и удобни, а в същото време богати на дантели и визуално обемни. Вниманието към детайла и прецизната изработка на тоалетите, са запазена марка на София Борисова, чиито безспорен талант я направи носител на 3 „Златни игли“ и първият български дизайнер, закрил седмица на Висшата мода в Рим.

Модният Център на Романтика Фешън е разположен в голяма, луксозна сграда в сърцето на столицата. За клиентите са осигурени просторни пробни и ВИП зала. Консултантите, моделиерите, шивачите, както и самата София Борисова винаги са на разположение и в помощ на бъдещите булки, за избора и изработката на съвършената рокля за най-специалния ден в живота на всяка жена.

В Романтика Фешън ще откриете и аксесоарите, които ще допълнят вашата визия – дизайнерски бижута, тиари, чантички и обувки на световни марки.

За удобство на клиентите Модният център на „Романтика Фешън“ работи със записани часове. Може да запазите вашия на телефон – 0896876167.

Магазинът работи от понеделник до петък от 10:00 до 19:00 часа. И в Събота от 10 до 19 ч. Вземи оферта
Услуги
Обувки
Обувки
Чанти
Чанти
Други аксесоари
Други аксесоариПоискай оферта
Вашето запитване беше изпратено успешно
Предпочитан начин за контакт
E-mail
Телефон

Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Коментари и оценки
Вземи оферта 088* *** ***