0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

AnMar Jewellery

Добави към бюджет
Добави в Любими Ангажирай
AnMar Jewellery
Рейтинг:   (от 12 гласа)
Велико Търново Антон Маринов
Поискай среща
0878 701 091 ул.Васил Левски 29А, Велико Търново
Казвам се Антон Маринов и съм специалист бижутер - гравьор. Роден съм през 1972 във Русия. От 1994 започнах да трупам опит като бижутер. През 2006г основах собствено бижутерско ателие в гр Велико Търново с предмет на дейност изработка и търговия на бижута, сватбени украшения и изделия от благородни метали. 

Изкуството да се изработват и гравират брачни халки, годежни пръстени със скъпоценни и полускъпоценни камъни, сватбени чаши и аксесоари изисква изключително майсторство и прецизност. 

Още от древността са изработвали предмети, накити и бижута предназначени единствено, за да изразят някакво качество на тези, за които са предназначени – да бъдат по-привлекателни, да демонстрират стил, вкус, социално и финансово положение. 

Изработката на сватбено бижу, брачна халка или годежен пръстен, не е като тази на обикновено украшение, защото сватбените бижута са символ на любовта, вярата, доверието и отразяват общия вътрешен свят на младоженците.Поискай оферта
Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Нуждаете ли се от сватбен агент?
Да
Не
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


За да добавите коментар към този обект е необходимо да сте регистриран потребител или да сте влезли в системата на WeddingDay.bg
E-mail: 
Парола: 

» Безплатна регистрация
или използвай
Вход с Facebook
Коментари и оценки