0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Ge-Oro

Добави към бюджет
Добави в Любими Кредит от Фератум Ангажирай
Ge-Oro
София Милва Кривинска
Поискай среща
0878 701 091 бул. България 69, Bulgaria Mall
Ge-Oro е българска търговска марка за производство и търговия с златни и сребърни бижута. Фирмата разполага със собствено ателие и 5 магазина на територията на София.

Ge-Oro предлага на българския пазар бижутерийни изделия на известни италиански производители – ItalGold, ReGold, ReGold Diamonds, Marco Giovanni, ItalSilver, Neber-Italy, IGSS-Italy, ACME–Italy, Checcarini Preziosi. Фирмата предлага брачни халки на Сара Трейд, както и авторска сребърна бижутерия от утвърдени български дизайнери.

От 1996 Ge-Oro разполага със собствено ателие за производство и ремонт на бижута. Моделите, които произвеждаме, се отличават с прецизност на изработката и модерен дизайн. Опитът и професионалимът на нашите майстори бижутери ни дава възможност да превърнем мечтаното от вас сватбено бижу в реалност.

Право на бъдещите съпрузи е сами да изберат венчалните си халки (златни, платинени или смес между двете), може да бъдат украсени и с брилянти, те са символ на вечността. Практика при купуването на халките е да се изографисат от вътрешната страна имената на младоженците и датата на сватбата. Името на булката се изписва върху халката на младоженеца и обратното.

Накрая на церемонията при сключването на гражданския брак водещия ритуала дава на младоженците да си поставят халките един на друг. Като преди това те са били съхранявани от кума. Ако двойката е решила да сключи и църковен брак свещеника отново им поставя същите халки, като преди това им е извършено Обручение в притвора на църковния храм.

На 40-тата годишнина от сватбата си (Рубинена, Изумрудена), съпрузите ако желаят могат да си подменят халките с нови (украсени с рубини или изумруди). На Златната си сватба – на 50-тата година от брачния им живот, също може да стане замяна на халките с други.Поискай оферта
Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Нуждаете ли се от сватбен агент?
Да
Не

Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg

За да добавите коментар към този обект е необходимо да сте регистриран потребител или да сте влезли в системата на WeddingDay.bg
E-mail: 
Парола: 

» Безплатна регистрация
или използвай
Вход с Facebook
Коментари и оценки
X