0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Altınbaş

Altınbaş
Рейтинг:   (от 78 гласа)
Вземи оферта София г-жа Илиева 0884723254 бул Витоша 68, София
"Диамантите и всички скъпоценни камъни са били и винаги ще бъдат в модния тренд. Трябва да ги подаряваме и притежаваме. Те са енергията и вдъхновението на нашето щастие. Нека открием нашата скъпоценност, за да ни съпътства изобилие от успехи. Нека си подарим частица от създаването на света".
Ердоан Мустафов - Алтънбаш, експерт 

Марката  е създадена през 1950 г. от семейство Алтънбаш. В началото се е занимавала със сарафство - обмен на злато. Замяна нa стари накити за 22 каратови монети или гривни изплетени на ръка от златен конец - сърма белезик. Това е един от най-древните занаяти на Турция. Алтънбаш в превод означава глава, връх, най-висока точка. Името на марката предсказва нейният световен успех във всичко, с което се занимава. Само за десет години марката успява да стане холдинг. Притежава над 30 фирми , работещи в областта на енергетика, финанси, бижута, петрол, транспорт и стройтелният сектор в цяла Турция и чужбина.

Алтънбаш е на българския пазар от 2000г. Фирмените магазини на марката се намират само в най-големите и луксозни търговски центрове. Марката има 5 концептуални магазина - 4 в София - в ЦУМ, Сити Център София, Мол София и България Мол и 1 в Слънчев бряг - Роял Бийч Мол. Магазините на Алтънбаш имат уникален дизайн, съобразен със световните тенденции за обзавеждане в диамантената индустрия. През 2007г. магазин Алтънбаш в Сити Център София е избран за магазин еталон в Европа.

Като Алтънбаш, нашата цел е да се придържаме към корпоративните ценности, да отстояваме нашата установена водеща брандова идентичност, както и нашите златни и диамантени бижута, дизайн, продукти, висококачествено обслужване на клиенти и човешки ресурси със световна брандова идентичност чрез верига oт магазини.

Нашата мисия в Алтънбаш е да станем пионери в иновациите и новите трендове в сектора с бижута като предлагаме предпочитания начин за шопинг и поддържаме високо качество на обслужване в нашата широка мрежа от концептуални магазини по света.

92 % от потребителите виждат Алтънбаш като лидер в сектора за производство на бижута. Алтънбаш притежава 88 % от пазара на Турция и 33 % от световният пазар за производство и търговия на бижута с диаманти. Най - голямата фабрика за злато с капацитет на производство 20 тона е собственост на марка Алтънбаш. Марката изнася своята продукция в 40 държави и има над 110 концептуални магазина в САЩ, Австралия, Русия, Германия, Англия, Испания, Румъния, Македония и България.

Независимо от стагнацията на пазарните условия, през 2010г. имаме растеж от 30 %. Алтънбаш е една от най-големите вериги магазини в света. Като първи инвеститор, въвел франчайзинга в сектора с бижута Алтънбаш подпомага представителите си с финансиране, реклама, маркетинг, консултации по проекти и др. Това приложение предлага всички предимства да бъдеш един от веригата магазини с гаранционни сертификати и стандартни цени.

Колекциите на Алтънбаш са създадени от екип дизайнери, които следват глобалните тенденции и иновации, интерпретират ги и ги съчетават с историческа и универсална линия поддържаща естетическо разбиране. Алтънбаш е силен бранд, предлагащ преди всичко готови колекции за всяка потребителска група.

Защо Алтънбаш за Вашето сватбено бижу?
Марка Алтънбаш покрива всички изисквания на потребителите и е специализиран бранд в предлагането на скъпоценни бижута. Всички те притежават международен сертификат за качество и доживотна гаранция. В магазините ни ще бъдете консултирани от дипломирани диамантени експерти. Така Вашата брачна халка или годежен пръстен ще бъдат израз на мечтаното бижу. Вземи офертаПоискай оферта
Вашето запитване беше изпратено успешно

Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до


Трябва да се съгласите с политиката за защита на личните данни на weddingday.bg
Коментари и оценки
Вземи оферта 088* *** ***