Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook
0878 701 091

Полезни съвети

Лятна сватба със сезонни храни и напитки
Цветове, аромати, галещо кожата слънце - незабравимата лятна сватба е добър начин да започнем съвместния си живот. Топлото време, зеленината и възможността за изнесен ритуал в красиви градини изкушават мнозина. Наближава ли големият ден? Навярно се питате какво меню да изберете за Вашата лятна сватба. Ето и някои идеи.
подробна информация
Шаферка под наем отменя приятелките на булката
Приятният хаос около организирането на една сватба не е по вкуса на доста хора. За всичко си има решение и в Америка вече може да се наеме професионална шаферка под наем. Шокирани сте? Реално се плаща на дама, която е посещавала редица сватби, знае как да се държи, какви са задълженията й, а така е от полза на другите момичета.
подробна информация
Сюжет от приказките – сватба с книги
Станете героиня от вълнуващ роман и позволете на най-близките си да бъдат „читатели“ на Вашия приказен сюжет! Една различна сватба с книги е романтично и нестандартно предложение за всички дами, които обожават да четат или пишат. Как да организираме такова събитие?
подробна информация
Най-странните тематични сватби
Понякога е много приятно да видиш нещо различно. Нестандартни сватби, които се открояват от другите. Артистични елементи и индивидуален почерк. Някои решения са на ръба на нормалното.  Най-странните теми за сватба са подходящи за смели двойки, които искат да бъдат запомнени и да се забавляват лудо. Кои са най-необикновените тематични венчавки? 
подробна информация
Кола за сватба, с която ще приковете погледите
Мислили ли сте да направите като Пепеляшка и в края на сватбата да изчезнете със странен транспорт?  Естествено не с тиква. Каква кола за сватба да изберем, въпрос, който не измъчва булките като избора на рокля или ресторант, но все пак е важно да се реши.
Имаме някои предложения, които са подходящи за традиционни сватби или нестандартни празненства.
подробна информация
5 идеи за весело моминско парти
Денят на сватбата е фиксиран, гостите-също. Имате перфектната концепция за украса, тоалет и игри с гостите. Една огромна въпросителна е останала – какво да бъде моминското парти? В съзнанието ни се раждат хиляди моменти от култови американски комедии, но можем и да си спестим доста от тях. Предлагаме Ви няколко забавни идеи за незабравимо моминско парти, с които да се насладите на един прекрасен ден с Вашите приятелки.
подробна информация
Актуални мъжки костюми за сватба
Оживление, булчински букети, сватбена рокля – дамите са фокусът на организацията, но трябва да помислят и за половинките си. Мъжки костюми за сватба се търсят сякаш между другото, а те са също толкова важни, колкото и облеклото и аксесоарите на булката. Какво подсказва модата за младоженци тази година?
подробна информация
Идеи за сватбен кетъринг
Вкусотиите са характерни за повечето празненства и закономерно присъстват и във венчавката чрез красивия сватбен кетъринг. Той може да се поднесе при взимането на булката от дома на родителите, след подписването (малки сладки за гостите), както и на специални обособени места в ресторанта.
подробна информация
Най-желаните сватбени торти за 2017г.
Ако любовта към сладкото е престъпление, почти всички сме за затвора. Случвало ли ви се е да наблюдавате като хипнотизирани красивите декорации по нечия сватбена торта? Изкуство е да се съчетае очарователния външен вид с превъзходния вкус. Ако предстои да избирате от различни видове сватбени торти, може би е добре да знаете кои са тенденциите при тях за 2017г.
подробна информация
Без скучаещи гости на сватбата - с фотобудка на 4Shots
Не е нужно да си правите селфи със смартфона или да се отбелязвате, когато сте на сватба – чрез фотобудка можете да се забавлявате лудо и да документирате мига по оригинален начин. Това е една от тенденциите, които предизвикват фурор в чужбина.
Вече и ние можем да я включим в тържеството си – 4Shots предоставят фотобудки под наем за незабравими емоционални моменти.
подробна информация