Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook
0878 701 091

Полезни съвети

Булчински обувки хит за лято 2017г.
Лятото е обещание за радост, приключения и страхотни изживявания. Още по-цветно е, ако планирате сватба този сезон. Какви булчински обувки да изберете? Те са особено важни не само за начина, по който ще изглеждате, но и за удобството по време на Вашата сватба. Вижте кои са актуалните булчински обувки и се запасете с вдъхновение за празничния ден.
подробна информация
Сватба по ноти с музиката на DJ Дефо
Луди танци, положителни емоции, споделени мигове на радост – Вашето празненство определено има нужда от добър сватбен DJ. Човек, чиято основна задача е да направи специалния ден весел, незабравим и позитивен за всички. Ако все още планирате озвучаването на тържеството, изберете DJ Дефо за Ваш сватбен DJ. Работи предимно в София, но може да пътува в цяла България, за да допринесе за незабравимото Ви събитие.
подробна информация
Какъв вид булчински букет да изберем?
Красивата сватба е сложна задача. Има толкова компоненти, които трябва да обмислим – булчинска рокля, булчински букет, аксесоари за сватба,  брачни халки, сватбен DJ и още толкова много…За да реализираме тържеството от мечтите ни, трябва да изберем подходящи продукти, услуги и професионалисти, които ще ни съдействат. Цветята са сред значимите аспекти от венчавката. Мислите ли още какъв булчински букет да изберете? Ето и някои идеи от нас.
подробна информация
Кучешка премяна за сватба
Ако обожавате животните и имате четириног лаещ приятел, навярно ще решите да бъде почетен гост на Вашата сватба. Заедно ще споделите красивия миг и ще създадете незабравим спомен. С любимото куче може да реализирате и очарователна сватбена фотосесия. Не всеки четириног симпатяга би се чувствал комфортно сред толкова суетене и гости, но ако Вашият няма проблеми с това, можете да го преобразите и да го включите в празненството.
​Ето как.
подробна информация
Studio Art Deco - уникална и незабравима сватбена украса
Въздействаща и красива, венчавката е като творба, която се пише от няколко автора. Работата около организирането на сватба не е никак малко, а професионалистите, които се наемат, имат изключително отговорна задача. Прелестната сватбена украса е един от значимите компоненти на празненството, защото тя влияе на настроението и моделира създаването на пъстри спомени.
подробна информация
Звезден избор на звездни булки - сватбени рокли мечта
Всяка дама иска да бъде красива и нежна булка. Тръпката от предстоящата сватба може да е изключително силно изживяване. Какъв модел булчински рокли да гледаме, когато тръгнем "на лов" за облекло? Вижте как са изглеждали някои от звездите в деня на венчавката и може да се вдъхновите за начина, по който Вие да се преобразите.
подробна информация
Гранд Хотел София – сватба отвъд мечтите
Ако сте планирали сватба в София, навярно разглеждате места, където да реализирате приказно празненство. Търсите съчетание от изисканост и удобство? Със сигурност ще го откриете в Гранд Хотел София. Радвайте се на красиви моменти, насладете се на отлично обслужване и направете сватбата си незабравима!  На Ваше разположение е ресторант за сватба, който ще Ви очарова.
подробна информация
Растения като декорации за сватбени торти
Тази година зеленото е на пиедестал и можем да го видим в сватбената декорация, роклите на шаферките, при поканите за гости. Цветът се свързва с природата, възраждането, чистотата. Особено актуални са и зелените декорации за сватбени торти. Какви композиции можем да използваме за желания ефект? Вижте някои страхотни идеи за сватбени торти, сред които може да откриете своята.
подробна информация
Идеи за необичайни булчински букети
Мислили ли сте какви цветя да изберете за Вашия сватбен букет? Класически рози или нещо нестандартно? Допускали ли сте вариант за букет без истински цветя? Можете да си харесате и някои от необичайните булчински букети, които събират много лайкове в мрежата. Търсите вдъхновение, за да изберете красива и ефектна композиция?
Предлагаме Ви някои идеи за булчински букети, които впечатляват.
подробна информация
Чудесни покани за сватба – как да изберете
Ако сте пристъпили към организиране на сватба, значи вече сте наясно колко гости смятате да поканите. След като сте запазили дата и сте селектирали ресторант за венчавката, следва да съобщите това на близките и приятелите си. Можете да го направите по елегантен и красив начин. Изберете покани за сватба, които съответстват на темата на венчавката и на личните Ви предпочитания.
подробна информация